05 / 05 / 2024

çankaya Ankalife Vadi Konutları satış ofisi

çankaya Ankalife Vadi Konutları satış ofisi

Ankalife Vadi Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. 2 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Eskişehir Çankaya Ticaret Merkezi tamamlama ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi'nin inşaat tamamlama işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı!

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı. Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen projede 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor.

Çankaya Marina Ankara ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandı. Çankaya Marina Ankara ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi!

Marina Ankara Evleri Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor. Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi...

Ankalife Vadi Konutları satılık!

Ankalife Vadi Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. 2 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Ankara Ankalife Vadi Konutları hemen teslim!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen proje MBM Enerji İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje Ankara İl'i Çankaya'da inşa ediliyor. Ankara Ankalife Vadi Konutları hemen teslim ediliyor.

Çankaya Marina Ankara ödemeleri!

Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Çankaya Marina Ankara ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabiliyor. Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip dairelerden oluşan proje 2 bin adet daireden oluşuyor.

Demir İnşaattan Ayışığı Vadi Evlerinde 254 bin liraya 2+1!

Demir İnşaatın Ayışığı Vadi Evleri projesinde 2+1 konutların maksimum fiyatları 254 bin lira. Projede minimum 2+1 daire fiyatı ise 162 bin lira olarak belirlendi. 15 bin metrekare alana konumlanan proje Beylikdüzünde, E5 Karayolunun yakınına inşa ediliyor

Ayışığı Vadi Evlerinde 137 bin 200 liraya 1+1!

Ayışığı Vadi Evleri projesinde 1+1 konutların maksimum fiyatı 137 bin 200 TL. Minimum 1+1 fiyatı ise 90 bin 700 TL. Projede konut bedelinin yüzde 75ine kredi kullanılabiliyor. Ya da firma kendi bünyesinde 26 aya kadar vade uyguluyor

Ayışığı Vadi projesinde 4+1 dubleksler 406 bin 224 TLye!

Demir İnşaatın Ayışığı Vadi projesinde; 4 oda 1 salon dubleksler 406 bin 224 TL ile 516 bin 208 TL arasında değişen fiyatlardan alıcı buluyor. Ayışığı Vadi Evleri, sektörde 27inci yılını kutlayan Demir İnşaatın İstanbul Beylikdüzündeki son projesi

çankaya Ankalife Vadi Konutları satış ofisi Haberi

çankaya Ankalife Vadi Konutları satış ofisi

Ankalife Vadi Konutları Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Ankalife Vadi Konutları satılık konut alanları 106 metrekare ile 427 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 83 adet daire yer alıyor. 


MBM Enerji İnşaat imzası taşıyan Çankaya Ankalife Vadi Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Ankalife Vadi Evleri Çankaya Anadolu Lisesi, Ermax Alışveriş Merkezi, Aynalı Çarşı, Ankara  Cerrahi Tıp Merkezi ve Kavaklıdere Umut Hastanesi'nde yakın bir bölgede bulunuyor. 


2 bloktan meydana gelen Ankalife Vadi Konutları satılık ev fiyatları için 0312 441 95 95 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Ankalife Vadi Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; yüzme...