29 / 04 / 2024

Çankaya Marina Ankara ödemeleri!

Çankaya Marina Ankara ödemeleri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Çankaya Marina Ankara ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabiliyor. Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip dairelerden oluşan proje 2 bin adet daireden oluşuyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen  Marina Ankara  Evleri fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin Marina Towers etabında 912 tane konut satışa sunuluyor.


Çankaya Marina  Ankara  ödemeleri kapsamında peşin alımlarda yüzde 15, lansmana özel olarak ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Ankara Çankaya Oran'da inşa edilen Sinpaş Marina Ankara Evleri 'nde daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Eymir Gölü ve Vadi manzaralı konutlardan oluşuyor. 


Marina Ankara Konutları ortak kullanım alanları içerisinde; tropik ada, kafe ve restoranlar, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, spor alanları, deniz feneri, bisiklet yolları yer alıyor.


Çankaya Marina Ankara ödemeleri!

Yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunan Marina Ankara Rezidans 'ta 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılabiliyor. 


Marina Ankara projesi nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön