30 / 04 / 2024

Çankaya Marina Ankara Oran projesi!

Çankaya Marina Ankara Oran projesi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Çankaya Marina Ankara Oran projesi toplam 2 bin konuttan meydana geliyor. Yalnızca 3 bloğu ön satışa sunulan projede bahar kampanyası ve lansmana özel indirim uygulanıyor.



Lansmanı 2 Nisan Perşembe günü yapılacak olan  Marina Ankara  Konutları Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde inşa ediliyor. Projenin 4, 6 ve 7. blokları olmak üzere 3 bloğu ön satışa sunuldu.


Çankaya Marina  Ankara  Oran projesi 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede 281 bin 400 TL'lik bir daire, indirim avantajları ile 

221 bin 850 TL'ye satın alınmış oluyor.


İki bloğu 39 katlı, bir bloğu ise 44 katlı olarak dizayn edilen Marina Ankara Konutları Eymir ve Göl manzarasına sahip. Projede lansmana özel yüzde 7, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Marina Ankara Konutları tropik ada, çocuk oyun alanları, sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları, şelaleler, spor alanları gibi ortak yaşam alanlarına sahip.


Marina Ankara Çankaya'nın 3 bloğunda 912 adet konut bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor. 


Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Çankaya Marina Ankara iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön