30 / 04 / 2024

Marina Ankara Oran satış ofisi telefon!

Marina Ankara Oran satış ofisi telefon!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden Marina Ankara Oran satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Proje Sinpaş Yapı imzası ile Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor.



Marina Towers etabı ile 912 adet dairenin satışa sunulduğu  Marina Ankara  Çankaya satış fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanına sahip.


Dairelerin 2018 yılı Nisan ayında teslim edileceği Marina  Ankara  ödeme seçenekleri arasında; yüzde 10 peşinatta, kalan tutar için 40 ay firma bünyesinde vade farksız taksit imkanı yer alıyor. 


Marina Ankara Oran satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte daire seçeneklerinin bulunduğu projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.


Sinpaş Marina Ankara Residence 'de deniz feneri, bisiklet yolları, iskeleler, spor alanları, Marina Caddesi, tropik ada, kafe ve restoranlar, şelaleler yaşam köprüsü, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, su-ışık gösterileri, su sahnesi gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen Marina Ankara Çankaya Evleri 'nde yüzde 7 lansman indirimi fırsatı mevcut.  Sinpaş Yapı  imzası taşıyan projenin satış süreci devam ediyor. 


Marina Ankara adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Oran satış ofisi telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön