27 / 04 / 2024

Çankaya dönüşüm alanları

Çankaya dönüşüm alanları

Çankaya Belediyesi'nin devam ettirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında tahsis işlemleri tamamlanan 374 hak sahibi tapusuna kavuştu.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Kentsel dönüşüm projeleriyle mesken tutulan alanlar ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Yeşilay ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "Kentsel dönüşüm projeleri ile bilhassa bağımlılığın daha da yayıldığı çöküntü alanlarını ihya edecek çalışmalar yürütüyoruz'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Kentsel dönüşüm alanlarında 521 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, riskli alanlar ve riskli yapıların bulunduğu kentsel dönüşümün alanlarında yılın 10 ayında 521 milyon lira kira yardımı yapıldı.

Sözde 'kentsel dönüşüm mahkemesi' kuran çetenin 12 üyesi tutuklandı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm alanlarında inşaat yapan ve anlaşmazlık yaşayan kişiler için mahkeme kurarak para cezası kesen ve kesilen cezaya uymayanları da tehdit eden 'Çakıroğulları' suç çetesinde yer alan 26 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Erzurum'da risk altındaki alanların dönüşümü sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Erzurum'da 6 ayrı noktada, aynı anda projeler yapacağız. Toplamda bin 400 bağımsız bölümü içeren konutlarla vatandaşlarımızın risk altında bulunan alanlarının dönüşümünü sağlamış olacağız." ifadelerini kullandı...

Yerinde, gönüllü ve süratli dönüşüm!

Kentsel dönüşüm projelerini ve dönüşüm alanlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1 milyon 273 bin konutun dönüşümünü başlattıklarını belirtti....

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

Çankaya dönüşüm alanları Haberi

Çankaya dönüşüm alanları

Ankara’nın Çankaya ilçesi sınırlarında kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamındaki hak sahiplerinin işlemleri tamamlanıyor. Dönüşüm projesinde tahsis işlemleri tamamlanan 374 hak sahibi tapusunu almaya hak kazandı. 


Tapu tahsis işlemi halen devam eden 134 hak sahiplerine de işlemleri tamamladıktan sonra tapuları verilecek. 


Çankaya Belediyesi, kalan parsellerdeki gecekonduları  yasa ve mevzuata göre tahsis işlemlerine başlayarak bugüne kadar 374 hak sahibine tapu dağıtımı yaptı.  Çankaya Belediyesi çağdaş kentleşme kapsamında projeleri hızlandıracak ve kentsel dönüşüme ağırlık...