27 / 04 / 2024

Çankaya gecekondu

Çankaya gecekondu

Çankaya Belediyesi, 2016’nın 9 aylık sürecinde sınırlarında bulunan 297 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca imar mevzuatına aykırı 128 yapılaşmaya da engel oldu.

Ankara Çankaya'daki gecekondular yıkılıyor!

Çankaya sınırları içerisindemetruk, terk edilmiş, kısmen ya da tamamen tehlike arz eden yapıların varlığına izin vermeyen Çankaya Belediyesi, son olarak yıkım çalışmasını Zafertepe Mahallesi ve Seyrantepe Mahallesi bölgelerinde gerçekleştirdi.

Çankaya'daki gecekondular yıkılıyor!

Kent yönetimini planlı ve sağlıklı yapılaşma üzerine inşa eden Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki boş gecekonduları yıkmaya devam ediyor, Çankaya Belediyesi gecekondu timi, yıkım işlemlerini yasal sürece uygun olarak gerçekleştiriliyor.

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Çankaya'da 384 gecekondu yıkıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçede bulunan gecekondular yıkılıyor.

Çankaya'da 36 gecekondu yıkıldı!

Planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer alan 36 gecekondununun yıkımını gerçekleştirdi.

Çankaya'da 2017'de 200 gecekondu yıkılacak!

Çankaya Belediyesi, 2017 yılında 200 gecekondunun yıkım programının hazırlandığını söyledi. 2016'da 503 gecekondu yıkımını yaptığı belirtildi.

Çankaya'da 2016'da 503 gecekondu yıkıldı!

Kent yönetimini planlı ve sağlıklı yapılaşma üzerine inşa eden Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. Belediye, 2016 yılında 503 gecekondu yıkımını gerçekleştirdi.

Çankaya'da 297 gecekondu yıkıldı!

Çankaya Belediyesi, 2016’nın 9 aylık sürecinde sınırlarında bulunan 297 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca imar mevzuatına aykırı 128 yapılaşmaya da engel oldu.

Çankaya’da gecekonduya yer yok!

Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. 2015 yılında 123 gecekondu yıkan Çankaya Belediyesi, 2016 yılında bu sayıyı iki katına çıkararak 268 gecekondu yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya'daki 64 gecekondu yıkıldı!

Ankara merkezi gecekondulardan arındırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi Ağustos ayı içerisinde 64 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesi 34 gecekondu yıkımını gerçekleştirdi!

Çankaya'da belediye ve vatandaş işbirliği gecekonduların bir bir yıkılmasını sağlıyor.

Ankara Çankaya'da 174 gecekondu yıkıldı!

Ankara'da var olan gecekonduları yıkan, kaçak yapılaşmaya izin vermeyen Çankaya Belediyesi, 2016 yılının ilk yarısında 174 gecekonduyu yıktı. Sahipsiz ve boş gecekondular araştırılmaya devam ediliyor.

Çankaya'da 3 bin 600 gecekondu yıkılacak!

Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Gürel bugünkü yazısında Çankaya Belediyesi'nin gecekondu yıkımlarını ele aldı. Çankaya’da ilçe belediyesinin raporladığı yıkılması gereken 3 bin 600 gecekondu var.

Çankaya'da 43 gecekondu yıkıldı!

Çankaya Belediyesi 2016 yılının ilk çeyreğinde 43 gecekondu yıktı. İlçe sınırlarında kaçak yapıya izin vermeyen Belediye, 32 farklı noktada bulunan imar mevzuatına aykırı yapıların da varlığına son verdi.

Çankaya'da metruk gecekondular yıkılıyor!

Çankaya Belediyesi, vatandaşlar için tehlike oluşturan terk edilmiş, metruk gecekondu yıkımını sürdürüyor. Belediye, tespit ettiği yapıların yıkımının yanı sıra vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek gecekondu yıkımını gerçekleştiriyor.

Çankaya gecekondu Haberi

Çankaya gecekondu


Hizmetlerini sağlıklı ve güvenilir bir kent inşa etme odaklı üreten Çankaya Belediyesi, 2016 yılının 9 aylık sürecinde 297 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, ön kaplama, teras kapama gibi imar durumuna aykırı 128 yapılaşmaya da engel oldu.


MUHTARLARLA İŞBİRİĞİ


Yıkımlarda mahalle muhtarlarıyla yapılan işbirliği ve vatandaşın önceden bilgilendirilmesi sistematik bir şekilde yapıldığı için yıkımlarda vatandaş mağdur edilmiyor. Muhtarlar ayrıca mahallelerinde kullanılmayan, metruk binalar ile ilgili de bilgilendirme yapıyor. Belediye, gecekonduların özellikle madde bağımlıları ve katı atık toplayıcıları tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için ise projeli inşaat başlayana kadar yıkımı moloz halinde bırakıyor.



Çankaya...