29 / 04 / 2024

çankaya kent projeleri

çankaya kent projeleri

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Çankaya'da 129 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından Çankaya'da bulunan 129 kamu konutu satıyor. Toplam 129 adet konutun satış ihalesi 5-12 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

çankaya kent projeleri Haberi

çankaya kent projeleri

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor. Yıldız’daki Masal Kalesi, Cebeci’deki Atlas ve Ata Mahallesi’ndeki Ata gündüz bakımevleri Ekim ayında açılıyor.


Türkiye’de okulöncesi eğitim alanında en kapsamlı ve kaliteli hizmeti sunan yerel yönetim olan Çankaya Belediyesi, kreş hizmetini ilçe genelinde yaygınlaştırıyor. Çankayalılar, çağdaş, kaliteli eğitimi ve uygun ücretinden dolayı, Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla kapasitesini artırarak daha fazla sayıda çocuğa eğitim vermeyi hedefleyen Belediye, Ekim ayında 3 gündüz bakımevini daha hizmete açacak. Yapımı tamamlanmak üzere olan Yıldız’daki Masal Kalesi, Ata Mahallesi’ndeki Ata ve Cebeci’deki Çamlıtepe Atlas gündüz bakımevleri de açıldığında, Çankaya Belediyesi 440 çocuğa daha çağdaş okul öncesi eğitim sağlamış...