28 / 07 / 2024

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubes

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubes

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubesi, Tohumlar Mahallesi’ne 240 kişinin hafızlık eğitimi alabileceği yatılı erkek Kur’an kursunun temelini attı.

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Bahadır Yeşil tarafından kuruldu.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Albayraklar Group İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Group İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubes Haberi

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubes

Kursta kapalı spor salonu, konferans salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, seminer salonu, toplantı salonları, özel ezber odaları ve kafeterya da bulunuyor.

Çankaya Müftüsü ve TDV Çankaya Şube Başkanı Hamdi Gevher, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Tohumlar mahallesinde yetişecek yüzlerce hafızın Türkiye’nin birçok yerinde hizmet edeceğini söyledi.

Bu güzel tesiste Kuran bülbüllerinin yetişeceğini vurgulayan Gevher, “Bugün burada bir bayramı yaşıyoruz. Bir sevinç atmosferini paylaşmak için buradayız. Bu projede yok yok. Kapısından girecek yavrularımız, her türlü etkinliği yapabilecek. Kursumuz 7.5 milyon TL’lik bir proje. Kapalı spor salonu, konferans salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, seminer salonu, toplantı salonları, özel ezber odaları ve kafeterya yer alacak. Öğrencilerimiz, güzel şartlarda eğitim alacak. Burada okunacak Kur’an-ı kerimler buraya huzur, etrafa bereket getirecek. Burada bunlar canlanacak. Hedefimiz bir...