27 / 04 / 2024

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...



Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Karadeniz arzıyla iligli endişeler düşüşü sınırladı. 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları Salı günkü seansta elde ettiği güçlü kazanımlardan sonra dün düşüş gösterdi. Fakat Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmaların tırmanması sebebiyle Karadeniz arzına dair endişeler kayıpları sınırladı.

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi... 

İşlemciler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı ve Batı ülkelerini nükleer silahların kullanımı konusunda uyarmasından sonra; Karadeniz üzerinden gerçekleşen tahıl ihracatının daha önce aksamasına sebep olan çatışmaları takipte.

NTV'de yer alan habere göre; dün Chicago borsasında en yüksek işlem hacmine sahip olan buğday vadeli kontratları yüzde 0,2 ekside 8.70 dolar/bushel, yani 319.7 dolar/ton seviyesinde gerçekleşti. Mısır yüzde 0,3 düşerek 6.65 dolar/bushel yani 261.8 dolar/ton seviyesine geriledi. 

Peki arpa, buğday, mısır fiyatlarında son durum ne oldu? Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön