29 / 05 / 2024

Çankaya ofis ilanı

Çankaya ofis ilanı

Ankara 16. İcra Dairesi; Çankaya'da yer alan 2 ofisi 26 Kasım 2014 günü satışa çıkarıyor. Ofislerin toplam bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Ofis kiraları da uçtu: 1 yıldır kiralanamayan ofisin kirası 40 binden 50 bin TL'ye çıktı! 

Geçtiğimiz Şubat ayında açıklanan rakamlarda İstanbul'da Levent-Zincirlikuyu-Beşiktaş aksında ofis kiralarının metrekare başına 1.600 TL'yi gördüğü belirtilmişti. Yatırımcı Bora Özkent, kiralık bir ofis ilanını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma Çankaya Evleri 99 daire, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Peki Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

Çankaya'daki inşaatlar son sürat devam ediyor!

2016 yılını yatırım yılı ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Eylül ayında hizmete sokmayı planladığı Bayraktar Çankaya Evi’nin yanı sıra Zafertepe Gündüz Bakımevi inşaatı da hızla ilerliyor.

Çankaya'da satılık 20 gayrimenkul için düzeltme ilanı!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Çankaya'da bulunan 20 gayrimenkulü 10 Mayıs'ta satışa çıkarmıştı. Toplam bedeli 38 milyon 536 bin TL olarak belirlenen gayrimenkuller için düzeltme ilanı yayınlandı...

Çankaya'nın 7.Caddesi'nde peyzaj çalışmaları yapılacak!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, selefi Bülent Tanık’ın 7. Cadde hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Caddenin “içkili bölge” ilan edilmek istenmesi tartışmalara yol açmıştı.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Kuzu Effect Residence Çankaya teslimler!

Kuzu Effect Residence Çankaya projesinde rezidans daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans, 44 ofis ve açık çarşı bulunuyor...

Çankaya Kuzu Effect nerede?

Kuzu Effect Rezidans'ta daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 4 blok halinde yükselen projede ofis, çarşı alanı ve konutlar bulunuyor. Peki Çankaya Kuzu Effect nerede?

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat!

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat listesi 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Ev alanlarının 79 metrekareden başladığı proje toplam 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Çankaya ofis ilanı Haberi

Çankaya ofis ilanı



Ankara 16. İcra Dairesi; Çankaya'da yer alan 2 ofisi satışa çıkarıyor. Ofislerin toplam bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; 26 Kasım 2014 günü 10:30 - 10:55 arasında Ankara Adliyesi 2 numaralı mezat salonunda yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ 16. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/55TAL


T.C. ANKARA 16. İCRA DAİRESİ


2013/55 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmağına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NOTU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara İl, Çankaya İlçe, 27462 Ada No, 2 Parsel No, KARAKUSUNLAR Mahalle/Mevkii, 57 Bağımsız Bölüm Satışa sunulan taşınmaz Ankara ili, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mah. Mevlana Bulvan (Konya Yolu) üzerinde kain olan İnşaat halindeki Rezidans türü yapıda yer almaktadır. Bina 3 bodrum, zemin kat, asma kat ve 20 normal oluşmaktadır. Satışa sunulan taşınmaz Ofis nitelikli...