27 / 04 / 2024

Çankayaya yeni yollar yapılıyor

Çankayaya yeni yollar yapılıyor

Çankaya Belediyesi imara açılan alanlarda yeni yol çalışmalarına hız verdi. Alacaatlı, Yaşamkent, Öveçler ve Mürsel Uluç Mahallelerinde çalışmalar yoğunlaştı. 6 ayda 18 km yol yapıldı.

Kiracılar gerekçe göstermeden evden tahliye edilebilir mi? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o detay!

Kiracılarıyla tahliye sorunu yaşayan ev sahipleri sık sık yeni yollar araştırıyor. Peki kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının gerekçe göstermeden tahliye edilmesi mümkün mü? İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

'Bankalar 700-800 milyon liralık kredi kartları dağıtıyor'

Ekonomi Yönetimi bugüne kadar liralaşma stratejisi çerçevesinde 173 tedbir aldı. Bankalar ise bu tedbirleri delmek için yeni yollar keşfetti. İşte kulislerde konuşulan son yöntem!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları: Fırtınalı havada yeni yollar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Osmangazi'de trafiği aksatan binalar yıkılıyor!

İlçede yeni yollar açan Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Köprübaşı Caddesi üzerinde kalan ve trafiği aksatan binaları yıkarak caddeye rahat nefes aldırıyor.

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Çankayaya yeni yollar yapılıyor Haberi

Çankayaya yeni yollar yapılıyor


Gecekondu temizliği, köy içi su yolu kanal açım çalışmaları, park yeri alanlarının hazırlanmasına kadar birçok çalışmayı aynı anda sürdüren ekipler, ocak ayından bu yana ilçede 18 bin 355 metrelik yeni yol açtı. 


Alacaatlı, Yaşamkent, Öveçler ve Mürsel Uluç Mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Çankaya Belediyesi, 180 bin 34 metrelik malzemeli bakım çalışması gerçekleştirirken 224 bin 898 metrelik de makineli bakım çalışmasını...