14 / 05 / 2024

çankırı belediye meclisi

çankırı belediye meclisi

Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Ocak ayı birleşimleri başlıyor. Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi'nin imar planları 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Çankırı Belediye Meclisi'nde imar planı değişikliği konuşuldu!

Gündemin dördüncü maddesi olan Yapraklı İlçesi Yukarıöz köyü 138 ada, 54 parsel Kemal Durkal adına kayıtlı taşınmaza ait imar plan değişikliği konusu görüşüldü. Rapor, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’na havale edildi.

Çankırı'da imar değişiklikleri komisyona havale edildi!

İl Genel Meclisi Aralık ayı çalışmalarının 4. Birleşimi dün İGM Toplantı salonunda Ruhi Şeker Başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamanın akabinde gündemin ikinci maddesinde İl Genel Meclisinin 2015 yılı çalışmaları değerlendirildi.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında toplandı.  Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar oy birliğiyle kabul edildi.

Esenler Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Esenler Belediye Meclisi'nde T.Reis Mahallesi 823 ada 38 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına itiraz hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi görüşülecek.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı olağan toplantısında imar görüşüldü.

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Silivri Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Silivri Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşiminin I. Oturumu bugün gerçekleştirilecek. Toplantıda Gümüşyaka 1/1000 ölçekli revizyon ve plan notlarının yeniden düzenlenmesi görüşülecek.

Çankırı TCDD Müzesi için çalışmalar başladı!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da TCDD’nin muhtelif kademelerinde çalışmış emekli personellerle bir araya gelerek TCDD Müzesi ile ilgili bilgi verdi.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi 2017 Yılı Eylül Ayı Toplantısının 2. Birleşimi'nde imar görüşüldü.

çankırı belediye meclisi Haberi

çankırı belediye meclisi

Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Ocak ayı birleşimleri başlıyor. İl Genel Meclisi toplantı salonunda Ruhi Şeker Başkanlığında saat 10.30'da toplanacak meclis İlimiz Çerkeş ilçesi Karga Köyü 102 ada, 44 parselde Filiz Grup Tarım ve hayvancılık Gıda Ticaret Limited Şirketi adına kayıtlı taşınmaz üzerine güneş enerji sistemi kurma amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı İl Genel Meclisinin 06.09.2016 tarih ve 137 sayılı kararı ile oylanarak Çerkeş Kaymakamlığı ve Karga köyü muhtarlığında 1 ay süre ile askıya çıkarılmıştır. Karga Köyü Muhtarlığı tarafından, Nazım ve Uygulama İmar planına askı süresi içerisinde itiraz edilmiş olup, itiraza ait incelemesini tamamlayan Çevre ve Sağlık Komisyonu raporunun sunumunu görüşüp karara bağlayacak.


Bizim...