08 / 05 / 2024

Çankırı Belediyesi asfalt şantiyesi

Çankırı Belediyesi asfalt şantiyesi

Çankırı Belediyesi yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayıp kendi asfaltını üretmeye hazır hale geldi. İlk deneme üretimi dijital tekniklerin kullandığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Çankırı Belediyesi'nden 9.5 milyon TL'ye 2 satılık arsa!

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi ve Abdülhalik Mahallesi'nde yer alan 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhaleler 3 Temmuz'da yapılacak..

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 102 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017...

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak Belediyesi kapsamında hayata geçirdiği 102 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi ne zaman?

Çankırı Belediyesi'nin kent çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarını yeni yollarına kavuşturuyor. Yeni yerleşim alanlarının kurulduğu bölgelerde planlı bir çalışma yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Feslikan Bölgesine 4 yeni yol daha yapıyor.

Çankırı Belediyesi asfalt şantiyesi Haberi

Çankırı Belediyesi asfalt şantiyesi

Yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayan Çankırı Belediyesi kendi asfaltını üretmeye hazır hale geldi. Şantiyede deneme üretimini Başkan Dinç gerçekleştirdi.



Çankırı Beledeyisi, kendi asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımına başladığı asfalt şantiyesini tamamlayarak üretim yapacak hale getirdi. İlk deneme üretimi dijital tekniklerin kullandığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı. Çevreyi kirletmeyen ve çevre dostu özelliklere sahip tesisisinin ilk deneme üretiminde kurban kesilerek dualar edildi. 



"Kaliteli ve Ekonomik Üretim Gerçekleştireceğiz"





Yeni asfalt şantiyesinde deneme üretimini gerçekleştirilen Belediye Başkanı İrfan Dinç, kurulan şantiye ile birlikte asfalt kapasitesini 5 kat daha artırdıklarını, daha kaliteli ve ucuz üretim yapabileceklerini söyledi. Çankırı'da asfaltlanmadık cadde ve sokak kalmayacağını belirten Dinç, kabinden personellere seslenerek "Değerli arkadaşlar asfalt üretimimiz Allah'ın izni ile başlamıştır. Birazdan ilk üretimi hep birlikte alacağız inşallah....