26 / 05 / 2024

çankırı belediyesi projeleri

çankırı belediyesi projeleri

Çankırı’nın kültürel ve tarihi dokusunu yaşatmaya çalışan Çankırı Belediyesi, 1870’li yıllarda inşaa edilen tarihi Sarıkadı Konağı’nın restorasyon çalışmalarına başladı.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Çankırı Belediyesi'nden 9.5 milyon TL'ye 2 satılık arsa!

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi ve Abdülhalik Mahallesi'nde yer alan 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhaleler 3 Temmuz'da yapılacak..

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 102 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017...

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

çankırı belediyesi projeleri Haberi

çankırı belediyesi projeleri

Çankırı’nın kültürel ve tarihi dokusunu yaşatmaya çalışan Çankırı Belediyesi, 1870’li yıllarda inşaa edilen tarihi Sarıkadı Konağı’nın restorasyon çalışmalarına başladı.

Karataş Hamamı, Tarihi Çamaşırhane, Hazımiye Medresesi, Çivitçioğlu Medresesi, Dr. Rıfkı kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezinde uygulanan rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmaları ile yaşayan mekanlar haline dönüştürülen Çankırı evlerine bir yenisi daha ekleniyor. Karataş Mahallesi, Büyük Köprü Sokak ile Kayabaşı Caddesi birleşiminde yer alan Sarıkadı Konağı, Belediye tarafından hazırlanan uygulama projesinin gerçekleştirilmesi ile yaşayan tarihi mekânlar arasında yerini alacak.

1870’li yıllarda inşa edilen konak, klasik Osmanlı sivil mimarlık özelliklerini taşıyor. Proje kapsamında; geçmişte haremlik selamlık olarak iki bölüm şeklinde kullanılmış olan binanın tek bir binaya dönüştürülmesi planlanıyor. Yapısal özelliği korunarak restore edilecek konakta; tavan, yer döşemeleri, kapılar, pencereler, merpenler ve duvarlar aslına uygun...