19 / 05 / 2024

çankırı ılgaz yıldıztepe kayak merkezine kar yağdımı

çankırı ılgaz yıldıztepe kayak merkezine kar yağdımı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla kaymakam ve gazetecileri Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde konuk etti. Vali Özcan, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin yeterli kar yağmadığı için açılamadığını söyledi...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Çankırı Ilgaz’a TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Ilgaz projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Ilgaz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Ilgaz 2022 sosyal konut projesi...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Çankırı'da 1 milyon liraya restore edilen müzenin temeli çöktü!

Çankırı'da üç yıl önce 1 milyon TL harcanarak müzeye çevrilen tarihi binanın temellerinde çökme meydana geldi. Müze süresiz olarak kapatıldı. 

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

çankırı ılgaz yıldıztepe kayak merkezine kar yağdımı Haberi

çankırı ılgaz yıldıztepe kayak merkezine kar yağdımı


Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yeterli kar yağmadığı için sezonun henüz açılamadığını söyledi.


Vali Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla kaymakam ve gazetecileri Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde konuk etti.


Özcan, yaptığı açıklamada, merkezde kar kalınlığının 20 santimetre olduğu, kayak yapılabilmesi için en az 30 santimetre daha kar yağması gerektiğini söyledi.


llgaz'da kış turizmi açısından büyük potansiyel bulunduğuna dikkati çeken Özcan, "Kış sporları için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tesislerimizin bakım ve onarımı yapıldı, her şeyimiz hazır. Yalnız bu sporları yapabilmemiz için ana madde olan kar yok. Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde, ocak ayı olmasına rağmen yeterli kar yağmadığı için kayak sezonunu henüz açamadık. İnşallah önümüzdeki hafta kayak yapılabilecek kar bekliyoruz. Çevre illerden kayak severleri Ilgaz'a bekliyoruz" dedi.


Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin kayak severler...