10 / 05 / 2024

Çankırı İnandık nereye taşındı

Çankırı İnandık nereye taşındı

Çankırı İnandık Köyü'nün sakinleri, AFAD tarafından alınan taşıma kararının ardından oluşturulacak yeni köyde evlerini inşa edecekleri parseller için kura çekti...

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

Çankırı Milli Emlak 8 taksitle 2 arsa satıyor!

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 101 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 17 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da bozuk zemine yapıldığı için yıkılan silo hakkında soru önergesi!

Tarım Orman Köyişleri Bakanlığı, Çankırı’da 2012'de hububat silosu yaptırdı. Fakat zemin etüdü olmadan bozuk zemine yapılan silo hizmete alınmadan çöktü. Silo için harcanan milyonlarca TL de uçtu...

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı Kızılırmak Saraycık köyünde çıkan arazi kavgası nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi...

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini 6 milyon 750 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Çankırı İnandık nereye taşındı Haberi

Çankırı İnandık nereye taşındı

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar oluşan İnandık köyünün sakinleri taşınıyor.  Taşınma kararı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığınca (AFAD) alındı. Taşınacaklar için oluşturulacak yeni köyde evlerini inşa edecekleri parseller için kura çekildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;Çankırı merkeze bağlı İnandık Köyü çevresinde ilk olarak 2015 yılında yer sarsıntılarına bağlı olarak oluşan ve 15 metre derinliği bulan obruklar nedeniyle vatandaşlar korku yaşadı.
65 haneli köyün sakinleri arazilerinin incelenmesi için AFAD İl Müdürlüğüne başvurdu.

AFAD köyün taşınmasına karar verildi. Köyün 1,5 kilometre uzağında kurulması planlanan yeni köyde 65 konut, 45 ahır için hak sahipliği oluşturuldu.

Köylüler, 98 bin 268 metrekarelik alanda inşa edilecek evlerinin yerlerini belirlemek üzere köy odasında noter huzurunda kura çekti.

AFAD İl Müdürü Hasan Sait Korkutata, kura çekilişi...