17 / 05 / 2024

Çankırı katı atık düzenli depolama tesisi

Çankırı katı atık düzenli depolama tesisi

Çankırı katı atık düzenli depolama tesisi açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de 45-50 milyona katı atık düzenleme tesisleriyle hizmet veriliyor" dedi....

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Çankırı'da Bakanlık binalarının depreme dayanıklılığı mecliste!

Çankırı ilinde Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların binaları için depreme dayanıklılık testi yapılıp yapılmadığı ve depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

TOKİ Çankırı İnançköy'de 428 TL taksitle ev satışı Pazartesi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy Alt Gelir Grubu'na özel 7 adet konut 428 TL taksitle 3 Eylül 2018 Pazartesi günü satışa çıkacak...

TOKİ Çankırı İnançköy'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Çankırı İnançköy TOKİ'de başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez İnançköy 571 adet Konut Uygulaması kapsamında yer alan 168 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. 

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Uzun tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Çankırı İnançköy TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çankırı Merkez İnançköy 571 adet Konut Uygulaması kapsamında yer alan 168 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çankırı katı atık düzenli depolama tesisi Haberi

Çankırı katı atık düzenli depolama tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Çankırı Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi "nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentteki 11 ilçe ve 19 belde belediyesinin çöplerini tesise getirmesi gerektiğini söyledi. 


     Vatandaşların çöplerini evlerinde ayrıştırmaya başlaması gerektiğini belirten Bayraktar, bu amaçla Çankırı'daki okullarda seminer verildiğini, pillerin ayrıştırıldığını, madensel, evsel atıklar ve atık yağların toplandığını anlattı. 

   

     "Türkiye'de 45-50 milyona katı atık düzenleme tesisleriyle hizmet veriliyor ama yeterli değil. Artık mutlaka katı atık bertaraf tesislerini yapmamız lazım. Çankırı'da sanırım günde 100 ton çöp toplanıyor. Bu, geri dönüşüm bakımından yeterli bir tonaj değil ama belki başka belediyelerle ve yan illerle birleşmek suretiyle katı atık çöp toplama ve düzenleme tesislerinin yanına da aktarma tesislerinin yapılması lazım. 

     İleri dünyanın yaptığı gibi... Arkasından...