29 / 07 / 2024

Çankırı konut sektörü

Çankırı konut sektörü

Çankırı’da önümüzdeki birkaç yıl içinde ciddi konut sıkıntısı yanması bekleniyor. Bölgede konut ve kira sıkıntısının artması düşünülüyor.

Turgay Tanes konut sektörünü değerlendirdi!

Crowne Plaza'da düzenlenen toplantıda konuşan ve mortgage krizinin yaşandığı yıllarda konut sektöründeki gelişmelerin balon olarak değerlendirildiğini hatırlatan Turgay Tanes, bunları doğru bulmadığını o zaman da dile getirdiğini kaydetti.

Şahin Yalçın: Konut sektöründe Araplar bir numara!

Türkiye'nin bir çok şehrinde Arap yatırımcılar konut sahibi olurken, Zonguldak bu pastadan pay sahibi olamıyor. Şahin Yalçın, "Konut sektöründe Araplar bir numara olduğu için konuta geliyor. " dedi.

Çankırı'da konut satışı azaldı!

TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi ALTINBAŞ tarafından verilen bilgiye göre; Çankırı'da konut satışları 2015 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %22,1 azaldı.

Hamit Demir: Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen konut satışlarında artış trendinin devam etmesi, ekonomik anlamda gelinen gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir" dedi.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Konut sektörünün devlet desteğine ihtiyacı var!

Konut sektörünün asıl ihtiyacı devlet desteği. İktidarının ilk yıllarında sektörü destekleyip, büyümesini sağlayan ama sonrasında sektörün çarpık büyümesine neden olan hükümetin, inşaat sektörü için bir paket hazırlaması lazım.

Konut sektöründe büyüme devam ediyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk konut sektörü, kentsel dönüşüm ve yatırım planları hakkında bilgi verdi. Kavuk, konut sektöründe büyümenin hala devam ettiğini söyledi.

Seba Gacemer: Konut sektörünün gelişim süreci yarım kaldı!

Seba Gacemer, “Yabancı alıcı da istikrar istiyor, yerli alıcı da belirsizlikten endişeli. Konut sektörünün gelişim süreci yarım kaldı. Konut sektörünün omzunda çok yük var. Hükümet bir şekilde bu süreçten sonra kurulmalı” diye konuştu.

İstanbul'da konut sektörü Anadolu Yakası'na yöneldi!

Konut sektörünün dinamosu İstanbul’da, yeni proje yoğunluğu daha çok Avrupa Yakası’ndaydı. Fakat son yıllarda Anadolu Yakası’nda ciddi bir hareketlilik gözleniyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma yükseldi!

Kredi kartı sayısı 2014'in ilk yarısında 200 bin adet artarken, bu rakam 2015'in ilk 6 ayında 800 bin oldu. Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma oranlarını yükseltirken, vatandaş gelecek yıllarını da ipotek altına aldırmış durumda.

Güneydoğu Bölgesi'nde konut sektörü durma noktasında!

Terör olaylarının damgasını vurduğu Güneydoğu'da yatırımların ertelendiği, turizm rezervasyonlarının iptal edildiği bölgede, konut sektörü de nasibini aldı.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı konut sektörü Haberi

Çankırı konut sektörü

2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağının açıklanmasının ardından akıllara konut sıkıntısının nasıl giderileceği geliyor.


Geçtiğimiz hafta konuyla ilgili açıklama yapan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağını müjdeledi.


Ankara’daki bazı birliklerin küçük illere taşınmasının gündeme gelmesi üzerine, Ankara’nın sınır illeri olan, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum ve Karabük gibi iller, bu konudaki talep ve isteklerini kampanyaya dönüştürmüş yerel ve ulusal basında birliğin o illere taşınabileceğine dair haberler yer almıştı. Milletvekili Filiz’de bu süreçte çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürdü ve girişimleri karşısında Çankırı’nın lehine bir sonuca ulaştı.


Ankara Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı ve buna bağlı olarak iki Mekanize Taburu, bir Tank Taburu, Bir  Topçu Bölüğü ve bağlı birlikleri ile beraber iki...