27 / 04 / 2024

Çankırı OSB hizmet binası yapım ihalesi

Çankırı OSB hizmet binası yapım ihalesi

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çankırı'da OSB ve sanayi siteleri kurulması TBMM'de!    

Çankırı ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çankırı'da OSB kurulacak mı?

Çankırı'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularını Fuat Oktay'a sordu...

Çankırı OSB'de hizmet binası inşaat ihalesi 26 Eylül'de!

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çankırı’ya OSB geliyor!

Çankırı’nın Çerkeş ilçesine Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. arıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Çerkeş Kaymakamlığı tarafından toplantı yapıldı.

Çankırı-Şabanözü OSB doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Çankırı/Şabanözü OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Ankara ve Çankırı İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı

Çankırı Çerkeş OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Çankırı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çankırı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi (II. Kısım) alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu ve Telekom inşaatlarını yaptıracak. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 539 bin 810 TL olarak belirlendi.

Çankırı Yakınkent OSB çalışanlarına konut yapılacak!

İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker Başkanlığında tam üye sayısı ile toplanan Meclis, 2016 mali yılı Gider Bütçesinin Dinlenme, Kültür ve Din Hizmetleri bölümü görüştü. Çankırı Yakınkent OSB çalışanlarının konut ihtiyacı düğmeye basıldı.

Samsun Kavak OSB hizmet binası açıldı!

Samsun Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Çankırı Güzelyurt Mahallesi Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı Güzelyurt Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Ankara ilinin Çankırı ilçesinde bulunan Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Çankırı OSB hizmet binası yapım ihalesi Haberi

Çankırı OSB hizmet binası yapım ihalesi

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Eylül'de saat 10.00'da gerçekleşecek.


HİZMET BİNASI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin

Adresi            :  Yeni Mahalle Orta Cad. 18650 Şabanözü/ÇANKIRI

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı                      :  Hizmet binası yapım işi

b) Yapılacağı yer  ...