17 / 05 / 2024

Çankırı seyir terası

Çankırı seyir terası

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Hatay Altınözü'ne cam seyir terası yapılıyor!

Hatay’ın Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede hayata geçirilen altın zeytin cam seyir terası üzerinde incelemeler yaptı.

Çankırı'da cam seyir terası yapılıyor!

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje hakkında açıklama yaptı.

Edirne Seyir Terası kapatılacak mı?

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne’nin seyir terası olan Meriç Köprüsü etrafının setlerle kapatılarak, insanların nehirlere erişimini ve buradaki seyir terasının ortadan kaldırılmasını istemiyoruz." dedi

Çankırılı inşaat firmaları bir araya geldi!

AK Parti Vekil Adayları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da faaliyet gösteren İnşaat Sektörü ile akşam yemeğinde bir araya geldi..

Çankırı Büyük Cami aslına uygun restore ediliyor!

Kanuni Sultan Süleyman’ın emri ile Sadık Kalfa tarafından 1558 yılında Çankırı’da inşa edilen ve 2012 yılı restorasyon işlemlerine başlanan Büyük Cami’nin bu yıl içerisinde açılması bekleniyor.

Japonların hayata geçirdiği Çankırı'daki lastik fabrikasının inşaatı tamamlandı!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası, deneme üretimi yaptı. Sumitomo Rubber Industries Yönetim Kurulu Başkanı Tetsuji Mino, gazetecilere yaptığı açıklamada, deneme üretimini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi..

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

TOKİ Çankırı'da kentsel dönüşüme başlayacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Çankırı'da yöresel mimariden esinlenmiş, yöresel dinamikleri de barındıran ve yatay bir mimari ile inşa edeceğimiz projelere başlayacağız “ dedi.

Ankara, Çankırı ve Karabük'te elektrik kesintisi yapılacak!

Ankara, Çankırı ve Karabük'te 26 Mart Perşembe günü bakım ve tesis çalışmaları kapsamında bazı yerlere elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre kesinti bölgeleri şöyle...

Çankırı seyir terası Haberi

Çankırı seyir terası

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi.


Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin tüm noktalarını gören seyir terasının yapımının devam ettiğini belirtti.


Projenin Belediye Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandığını anlatan Dinç, "Proje kapsamında şehri gören, en büyük taban alanına ve en uzun çıkmaya sahip cam seyir terası Çankırı Kalesi'ne yapılıyor. Çankırılılar, şehre en hakim noktada bulunan cam terasa çıkarak eşsiz manzaranın keyfini sürecek. Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor." ifadelerini kullandı.


Terasın teknik özellikleri hakkında bilgi veren Dinç, şunları kaydetti:


"100 metre yüksekliğe yapılan seyir terası, kaya birleşim noktasından 10 metre 80 santim ileriye çıkma mesafesine sahip. Yelpaze şeklinde yapılan terasın zemini için üç adet 76 metrekare yüzey...