28 / 04 / 2024

Çankırılı inşaat firmaları bir araya geldi!

Çankırılı inşaat firmaları bir araya geldi!

AK Parti Vekil Adayları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da faaliyet gösteren İnşaat Sektörü ile akşam yemeğinde bir araya geldi..



Programa AK Parti Milletvekili Adayı Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Celal Kaman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve Çankırı’da İnşaat Sektöründe görev yapan iki bin kişiye yakın inşaat grubu katıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mücadeleyi dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Dinç, ‘’ Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, paralelciler bu ülkenin her şeyine ortak olacaktı. Onlar bu ülkenin parasıyla bu milletin başına ancak bela olurlar. Bu ülkedeki istikrara çok darbe vurdular,vurmaya da çalışıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ a sayısız suikastlar düzenlediler. O büyük lider, bu mücadeleyi kelle koltukta veriyor. Ama Rabbim, o inanç hırsızlarına karşı liderimizi koruyor. Bu yüzden herkesin sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durması gerekiyor. Bizlerin AK Parti’den başka çaresi yok. Rabbim ülkemizin ve milletimizin, yar ve yardımcısı olsun.’’ diye konuştu.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Çankırı’ya geldiğinde de ‘’ İki vekil çıkardığınızda üçüncü vekilinizde benim.’’ sözünü bir kez daha salondaki kalabalığa hatırlatan Başkan Dinç, muhalefetin olmaz dedikleri her şeyi Çankırı’ya yaptıklarını da belirterek ‘’ Onlar Konuşur Ak Parti Yapar’’dedi.


“Biz işsizliğin belini kıralım diyerek bu yola çıktık.” diyerek sözlerine başlayan Filiz  “Çankırı’da 3 bin 4 bin kişiye iş verdiğin zaman işsizlik sıfırlanıyor sadece şuanda temeli atılan 3-4 tane fabrikaya baktığımız zaman lastik fabrikası 2 bin kişi, inşaatı devam eden çorap fabrikasında bin tane hanım kardeşimiz çalışacak, akü fabrikası 500 kişi çalıştıracak, Azerbaycan’dan gelecek kumaş dokuma fabrikası bin 200 kişi çalıştıracak Çankırı’da 5 bin 200 tane işsiz var mı yok.” dedi.


Fabrika inşaatlarının ardı arkasının kesilmeyeceğine vurgu yapan Filiz “Ne oldu işsizliğin belini kırdık mı? 81 il içerisinde işsizliği sıfır yapan bir milletvekili gördünüz mü? Doğmuş olduğumuz topraklara borcumuzu ödüyoruz. Arkasından getireceğimiz diğer yatırımlarla beraber 30-40 tane daha fabrika getireceğiz onunla da en az 10 bin kişi çalıştıracağız burada. 10 bin kişinin çalışacağını varsaydık Belediye Başkanımız İrfan beyle beraber 10 bin konutluk uydu kent projesini Aşağıpelitözü mevkiinde harekete geçirdik. İnşaat yapacak kardeşlerim bura ile ilgilenirse sevinirim. 10 bin konut yapılacak Çankırı’da. Yakınkent OSB’ye ilaveten işsizleri ev sahibi yapmak için.” şeklinde konuştu.


Hayallerim var diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Filiz “Bizim Çankırı için hayallerimiz vardık hayallerimizi gerçekleştirmek için yolun yarısına geldik. Ben hep şunu söylüyorum bu memlekette hayali olmayan insanları milletvekili yapmayın lütfen, çünkü neden biliyor musunuz bu memleket geri kalmış, hayal kurması lazım geleceği ile ilgili o yolda hareket etmemiz lazım.” dedi.


Belediye Başkanı İrfan Dinç ile kol kola omuz omuza çalıştıklarının altını çizen Milletvekili Filiz “Siz milletvekilini ya da belediye başkanını nasıl bilirsiniz bilmiyorum ama belediye başkanı eğer elektriğini, suyunu, asfaltını, kanalizasyonunu, parkını, bahçesini, otoparkını yapacaksa belediye başkanı, milletvekili de arkasında olacak yani milletvekili belediye başkanıyla küs olmayacak kol kola gezecek. Ankara’da belediye başkanı öksüz gibi eline projeyi alıp dolaşmayacak milletvekiliyle gidecek sunacak o projeyi bakanlığa bir elin nesi var iki elin sesi var 4 yıllık milletvekilliği sürecimde sonuna kadar durdum.” dedi. 


Milletvekili Adayı Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise salonu dolduran kalabalığın karşısında duyduğu mutluluğu belirtirken “Değerli misafirler, öncelikle bu muhteşem katılım için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizler ilkelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerlerken, hedefe doğru yoldan gitmeliyiz. Siz kıymetli müteahhit kardeşlerim, bizler bu ülkenin iktidarının gücüyle ilerliyoruz. 7 Haziran seçimlerinde ne kadar kuvvetli olursak, bize sağlanan fayda da o kadar kuvvetli olacaktır. Sandıktan öyle bir güç ile çıkmalıyız ki, Çankırı’da yapacağımız kalkınmada o derece güçlü olsun. İşte bu nedenden dolayı iki sıfırlık mücadelenin daha da üstüne çıkmalıyız.” dedi.


Programın devamında yenilen yemeğin ardından, vekil adayları inşaat sektörü çalışanları ile fotoğraf çektirerek yoğun seçim programlarına ev toplantıları ile devam ettiler.


Bizim Çankırı


Geri Dön