11 / 05 / 2024

Çankırılı inşaat firmaları 2015

Çankırılı inşaat firmaları 2015

AK Parti Vekil Adayları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da faaliyet gösteren İnşaat Sektörü ile akşam yemeğinde bir araya geldi..

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayan taraflar bazı nedenlerden dolayı sözleşmeyi feshetmek isteyebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Iğdır'da 41.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçe, Karaağaç Mahallesinde bulunan arsa üzerinde 41 milyon 251 bin 620 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

Türk Hava Kurumu Aksaray'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Aksaray Merkez İlçesi'ndeki arsası üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Çankırılı inşaat firmaları 2015 Haberi

Çankırılı inşaat firmaları 2015

Programa AK Parti Milletvekili Adayı Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Celal Kaman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve Çankırı’da İnşaat Sektöründe görev yapan iki bin kişiye yakın inşaat grubu katıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mücadeleyi dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Dinç, ‘’ Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, paralelciler bu ülkenin her şeyine ortak olacaktı. Onlar bu ülkenin parasıyla bu milletin başına ancak bela olurlar. Bu ülkedeki istikrara çok darbe vurdular,vurmaya da çalışıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ a sayısız suikastlar düzenlediler. O büyük lider, bu mücadeleyi kelle koltukta veriyor. Ama Rabbim, o inanç hırsızlarına karşı liderimizi koruyor. Bu yüzden herkesin sonuna kadar Recep...