30 / 04 / 2024

Çankırı tesisi

Çankırı tesisi

Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli Nisan'da bitecek!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

Toplam 2 konutun satışa sunulduğu TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

Çankırı tesisi Haberi

Çankırı tesisi


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.


Toplu açılış merasimleri her yıl yapılıyor


30 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek toplu açılış merasimi Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın her yıl gerçekleştirdiği ve bir klasik olma özelliği taşıyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı daha önce 2010 yılında 110, 2011’de 111, 2012’de 112, 2013’te ise 113 tesisi toplu olarak açmış ve vatandaşların hizmetine sunmuştu.


Tesisleri Başbakan açacak


Bu yıl da klasikleşmiş toplu açılış merasimlerini sürdürecek olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Türkiye genelinde tamamladığı ve toplam yatırım...