29 / 04 / 2024

çankırıda yangın çıktı

çankırıda yangın çıktı

Çankırı'da tek katlı bir evde yangın çıktı. Şabanözü ilçesindeki tek katlı binada çıkan yangında ev sahibi öldü. Yaşar'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi...

Çankırı'daki iki katlı ev yangında kül oldu!

Çankırı 'nın merkeze bağlı Çivi köyünde, Mehmet Altın 'a ait iki katlı müstakil evde dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Çankırı'da 1 milyon liraya restore edilen müzenin temeli çöktü!

Çankırı'da üç yıl önce 1 milyon TL harcanarak müzeye çevrilen tarihi binanın temellerinde çökme meydana geldi. Müze süresiz olarak kapatıldı. 

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

TOKİ Çankırı'da kentsel dönüşüme başlayacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Çankırı'da yöresel mimariden esinlenmiş, yöresel dinamikleri de barındıran ve yatay bir mimari ile inşa edeceğimiz projelere başlayacağız “ dedi.

Novodeviçi Manastırı'nda yangın çıktı!

Türk edebiyatının büyük şairi Nazım Hikmet'in mezarının da bulunduğu Novodeviçi Mezarlığı'nın bitişiğindeki manastırın çan kulesinde yangın çıktı..

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Konya'da bir evde yangın çıktı!

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

çankırıda yangın çıktı Haberi

çankırıda yangın çıktı

Yeni Mahalle'de Hüseyin Yaşar'a (50) ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.


Yangın sırasında dışarı çıkamayan ev sahibi Yaşar'ın sağlık kontrolünde hayatını kaybettiği belirlendi.


Yaşar'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna...