28 / 07 / 2024

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart 2015 tarihinde Küçükçekmece, Mehmetakif Mahallesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Toroz Turizm Otelcilik ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toroz Turizm Otelcilik ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Toroz tarafından kuruldu.

Rize Güneysu'da beton binalar yöresel mimariye uygun ahşapla kaplanıyor!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) desteği ile 'Turizm Odaklı Yenileme ve Öze Dönüş' Projesi uygulanıyor. Proje ile beton binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun olarak ahşapla kaplanıyor...

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ayşe S. Osmanağaoğlu ve Cantuğ Gökdere ortaklığında kuruldu. 

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Haliç Altın Boynuz Turizm'den Haliç Tersanesi açıklaması!

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart 2015 tarihinde Küçükçekmece, Mehmetakif Mahallesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Verdil tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Kaşçı, Maşallah Kaşçı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Ertuğrul Günay: GSÜ binası yıkılıp yerine beton bina yapılamaz!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay: "O bina aynen tamamlanacak, yerine yıkılıp beton bir bina yapılamaz'' dedi.

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi Haberi

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c)      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...