07 / 05 / 2024

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Anıl Cansızoğlu Cansızoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli bugün Sancaktepe'de yapıldı. 

Ifc Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ifc Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaçoğlu tarafından kuruldu.

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Anıl Cansızoğlu Cansızoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Cansızoğlu Enerji İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU:Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır   A. İNŞAAT FAALİYETLERİ; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye...