30 / 04 / 2024

cansu dere yeni ev

cansu dere yeni ev

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Başakşehir Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan "Yenişehir"in komşusu Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektar büyüklüğündeki alanın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi. Açıkça hukuka aykırı olduğu tespit edilen işlemin, telafisi güç hasarlar oluşturabileceği vurgulandı.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

Cansu Dere Fransa'dan ev alacak!

Yıllardır sık sık Fransa’ya tatil yapmaya giden Cansu Dere, burada ev almak için araştırmalara başladı. Güzel oyuncunun satın alacağı 40 metrekarelik dairenin fiyatı ise 350 bin euro...

TOKİ'den Başakşehir Hoşdere'ye 353 yeni konut geliyor!

TOKİ, İstanbul Başakşehir Hoşdere'de 353 konut ve 10 dükkandan oluşacak yeni proje için hazırlıklara başladı. Yeni projenin ihalesi 11 Mart'ta yapılacak...

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

cansu dere yeni ev Haberi

cansu dere yeni ev

Cansu Dere geçtiğimiz yıl Avrupa  Kandilli’ye taşınmış, daha sonrasında ‘çok uzak’ diyerek yeniden ev arayışına girmişti.

Hürriyet'te yer alan haberine göre; 20 bin TL’ye kiraladığı 4 katlı, yine Boğaz manzaralı bir eve taşınan Cansu Dere, Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftine komşu oldu.

Yeni evine eşya taşırken görüntülenen Cansu Dere’ye arkadaşı Sinem Kobal da yardımcı oldu.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından...