06 / 05 / 2024

Çapakçur Vadisi

Çapakçur Vadisi

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Bingöl'deki Çapakçur Köprüsü çalışmaları aksayacak!

Çapakçur Köprüsü ile ilgili çalışmalar hakkında iletişime geçtiğimiz Ziver İnşaat yetkilileri, İhale keşfine 2 bin 500 ton demir, Elazığ yolundaki alt geçit çalışmalarında yapılan petrol ve içmesuyu deplase çalışmalarının ihale keşfine koyulmadığını söyle

Kelebek Vadisi turistlerin yeni gözdesi olacak!

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

Bingöl Çapakçur Vadisi kentsel tasarım ödülü aldı!

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

Uğur İbrahim Altay: Kelebekler Vadisi projesi örnek proje olacak!

Kelebekler Vadisi Projesi Uğur İbrahim Attay, "Vizyon projelerimiz tamamlandığında Türkiye'de parmakla gösterileceğiz" diyor. Başkanlarla Söyleşiler'e konuk olan Altay, Selçuklu'nun bir cazibe merkezi haline gelmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Konya’ya Tohum ve Gen Vadisi kuruluyor!

‘Tohum ve Gen Vadisi’nde yapılacak araştırmalar ile ıslah edilecek tohumlar tarımda Türkiye’nin rekabet gücüne katkı sağlayacak. KTB Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, tarımda Türkiye’yi kilit noktaya getireceklerini söyledi

Botan Vadisi'nden arkeolojik hazine çıktı!

Siirt'te, Ilısu Baraj Gölü altında kalacak Botan Vadisi'ndeki tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılması amacıyla Başur ve Çattepe Höyük'te 13 yıldır sürdürülen kazılarda milattan önce 3 bin yılına ait olduğu değerlendirilen çok sayıda bulundu.

Kelebekler Vadisi projesi yılbaşında hizmete girecek!

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay AA muhabirine yaptığı açıklamada. Kelebekler Vadisi parkının 385 bin metrekare alanıyla Konya' nın en büyük parkı olma özelliğini taşıdığını söyledi...

Kelebekler Vadisi yılbaşında açılacak!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 385 bin metrekare alanda inşa edilen Kelebekler Vadisi'nin park bölümünde küçük eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını, Askın Kanatları Müzesi inşaatının ise yılbaşında bitirileceğini söyledi...

Uğur İbrahim Altay: Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park projelerini hayata geçirdik!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5 yılda rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeye dev yatırımları kazandırdıklarını Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park gibi birçok vizyon projeye imza attıklarını ifade etti...

Uğur İbrahim Altay: Kelebekler Vadisi Parkı bölgeye hitap ediyor!

Türkiye'nin en önemli çevre dönüşüm projelerinden olan Selçuklu Kanyon Parkı ve Türkiye'de ilk defa kelebeklerin özgürce ulaşabileceği 'Aşkın Kanatlan Müzesi'ni de içerisinde barındıran Kelebekler Vadisi tamamlandı...

Çapakçur Vadisi Haberi

Çapakçur Vadisi

Türkiye'nin yerel yönetimler Oscar'ları olarak bilinen Özel Kalem Dergisi tarafından düzenlenen 7. yerel yönetim ödülleri töreni İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'ndeki Süleyman Demir el salonunda yapıldı. Bingöl Belediyesi Çapakçur Vadisi Projesi ile kentsel tasarım kategorisinde yılın belediyesi seçildi. 14 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu törende kentsel tasarım kategorisinde Çapakçur Vadisi Projesi ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi, şehrin kalkınmasına ve yeniden tasarlanmasına yön veren çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. 


Toplam 19 ödülün verildiği törende konuşan Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kurucusu Erengül Bilenser, "Güzel bir Türkiye, güzel işler yapmaya kendilerini adamış yerel yöneticilerle mümkün, biliyoruz. Yerel yöneticilerimizi alkışlamaktan ve Türkiye adına onlara teşekkür etmekten onur duyuyoruz" dedi. 


İddialı proje Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, "Kentlerin gelişimi, kentsel ihtiyaçlarının ve yaşamsal...