16 / 05 / 2024

Capatect Organic Sistem boya

Capatect Organic Sistem boya

Capatect markasıyla 2003 yılından beri yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Betek Grubu, yeni ürünü Capatect Organic Sistem' i piyasaya sundu. Ürünün tanıtımını Yapı Fuarı' nda gerçekleştirildi...

Samsun Hafif Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Hafif Raylı Sistem inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Seneye bu fuarı organize ettiğinizde şehir merkezinden trene binen vatandaşlarımız tek araçla fuara ulaşabilecek” dedi.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya 2. aşama raylı sistem hattının detayları açıklandı!

Antalya'da yapımı süren ikinci aşama raylı sistem hattının bilinmeyen detayları ortaya çıktı. Projede 15 durak, 5 köprü ve 2 viyadük yer alıyor. İlk yılda saatte 7 bin yolcu taşınabilecek

Antalya'da yapılacak hafif raylı sistem hattının maliyeti açıklandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya'da yapımı devam eden 2'nci aşama hafif raylı sistem hattının kilometre birim maliyetinin 13 milyon TL olduğunu açıkladı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Antalya Meydan-Havalimanı- EXPO Raylı Sistem Hattı Projesi’nde yüklenici firma ilk rayları Tedaş Kavşağından Havaalanı köprü güzergahına kadar olan bölümünü döşemeye başladı.

Antalya'da raylı sistem hattı 60 kilometreye ulaşacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2'nci aşama raylı sistem hattında çalışacak araçlar için 39 milyon Euro borçlanma yetkisinin görüşüldüğü mecliste, 2'nci aşama inşaatı devam ederken 3'üncü etap çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Antalya'da raylı sistem araç alımı için mecliste oylar kabul edildi!

Büyükşehir Belediye meclisinde, raylı sistem araç alımı için 39 milyon euro ve 10 milyon TL'lik borçlanma yetkisi, CHP'nin ret oyuna karşın, AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi

İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.

Bağcılar Sistem Sitesi icradan 48.1 milyon TL'ye satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul Bağcılar'da bulunan Sistem Sitesi'ni satışa çıkardı. Toplam 158 adet konut ve 2 dükkandan oluşan taşınmazın satış bedeli 48 milyon 109 bin 230 TL olarak belirlenmiştir.

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Köse tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Pendik, Orta Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Latife Hanım Sokak'ta kuruldu.

İzmir'de raylı sistem hattı 250 kilometreye ulaşacak!

Buca ve Narlıdere metro hatlarının hazırlık süreçlerinin devam ettiğini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yılına kadar 190 km'si çalışır durumda, 250 km'ye ulaşan raylı sistem yatırımına imza atacaklarını açıkladı.

Alaaddin-Adliye Raylı Sistem Hattı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı ile 72 yeni tramvayın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Capatect Organic Sistem boya Haberi

Capatect Organic Sistem boya

Capatect markasıyla 2003 yılından beri yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Betek Grubu, yeni ürünü Capatect Organic Sistem'i piyasaya sundu. Ürünün tanıtımını Yapı Fuarı'nda gerçekleştirdiklerini bildiren Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, "Pratik ve kullanıma hazır ürünleri sayesinde standart ısı yalıtım sistemlerine göre yüzde 20'ye varan oranda hızlı ve kolay uygulanan Capatect Organic Sistem, ısı yalıtımı uygulamalarında işçilik, iskele ve genel gider maliyetlerini de düşürüyor" dedi. 


Capatect Organic Sistem'in Avrupa'da yaygın olarak kullanıldığım belirten Gülay Dindoruk, "Capatect Organic Isı Yalıtım Yapıştırıcısı, mineral esaslı yüzeylerin yanı sıra ahşap, OSB ve betonpan tarzı zor yüzeylere bile güvenle yapışır. Capatect Organic Isı Yalıtım Sıvası, mineral esaslı ürünlere göre çok esnek ve darbe dayanımı yüksektir. Son katta kendinden renkli ve kullanıma hazır Capatect Süikonlu Kaplama...