01 / 05 / 2024

Capatect yalıtım

Capatect yalıtım

Son 10 yılda 83 milyon m2 yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 MİLYAR m³ doğalgaz kullanımına engel oldu

Capatect ile yüzde 50'ye varan tasarruf sağlamak mümkün!

Dünya Meteoroloji Örgütü, mayıs ayında toprak ve su yüzeyindeki sıcaklıkların 1880 yılından bu yana ilk kez en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı ve hava sıcaklığının artarak devam edeceğini bildirdi.

Gülay Dindoruk: Pazar ortalamasının üzerinde büyüme bekliyoruz!

Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, "Sözü edilen dönemde pazardan 15 milyon metrekarelik pay aldık. Bu yıl ise yüzde 15 büyüme bekleyen sektörün üzerinde bir büyüme hedefliyoruz" diye konuştu...

Capatect ile konfor ısı yalıtımı ile tanımlanıyor!

Yalıtım, Enerji Kimlik Belgesi’nin zorunlu hale getirilmesiyle ev alırken de, satarken de en aranan kriterlerden biri halini aldı ancak yalıtımın yapılmış olması da her şeyi çözmüyor...

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Filli Boya ve Şekerbank 60 bin konutun yalıtımını yapacak!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak amacıyla 566 milyon TL'yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye'de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

Isı yalıtımı binalara değer katıyor!

Capatect, binanıza ısı yalıtımı yaptırmaya karar vermekten daha önemlisi kime yaptıracağınıza karar vermenin önemine dikkat çekiyor. Yalıtım binalara değer katıyor..

Capatect ısı yalıtım ile yıllık 1.120 TL tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 milyar metreküp doğalgaz kullanımına engel oldu.

Capatect Organic Isı Yalıtım, uygulamada tasarruf sağlıyor!

Dünyada 40 yıl, Türkiye’de 10 yıllı aşkın tecrübeye sahip sektörün lider markası Capatect, teknolojik ve pratik ürünlere sahip Organic Isı Yalıtım Sistemi’ni geliştirdi.Capatect Organic Isı Yalıtım, uygulamada tasarruf sağlıyor.

Capatect ısı yalıtımı ile binalarda dayanıklılık sağlıyor!

Capatect, binaların depreme ve aşınmalara karşı dayanıklı olması, göçme riskinin azaltılması ve yeni inşa edilecek binaların depreme dayanıklı olmasını sağlamak amacıyla dış cephe ısı yalıtımını öneriyor...

Capatect ile konfor ısı yalıtımı ile tanımlanıyor!

Yalıtım, Enerji Kimlik Belgesi’nin zorunlu hale getirilmesiyle ev alırken de, satarken de en aranan kriterlerden biri halini aldı ancak yalıtımın yapılmış olması da her şeyi çözmüyor...

Capatect ısı yalıtım sistemlerinde yeşil kredi dönemi başladı!

Filli Boya ve Denizbank işbirliğiyle 60 aya varan vadeler ve uygun faiz oranlarıyla Yeşil Kredi’yi kullanımınıza sunuyor ve ayda 88 TL’den başlayan taksitlerle ısı yalıtımını kendini ödeyen bir yatırıma dönüştürüyor...

Capatect yalıtım Haberi

Capatect yalıtım

Son 10 yılda 83 milyon m2 yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 MİLYAR m³ doğalgaz kullanımına engel oldu. Bakanlık tarafından son 10 günde bazı ülkelerin yıllık doğalgaz kullanımı kadar doğalgazın tüketildiği açıklandı.


Filli Boya Yalıtım Capatect, “Enerji Tasarrufu” haftası dolayısıyla, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme politikasını devam ettiriyor ve evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi yaklaşık %50 oranında azaltabileceğimize dikkat çekiyor.


Gülay Dindoruk: “Ülkemizde Enerji Verimliliğini Arttırmak En Büyük Hedefimiz.”


Filli Boya Yalıtım – Capatect Isı Yalıtım adına Gülay Dindoruk konuyla ilgili olarak, ısı yalıtımından kişi başı 280 TL tasarruf sağlamasının, 4 kişilik bir ailenin yıllık 1.120 TL tasarruf sağlaması anlamına geldiğini ve bu miktarın ailenin yıllık pazar masrafının yaklaşık yarısına tekabül ettiğini...