02 / 05 / 2024

caprice gold devremülk fiyat

caprice gold devremülk fiyat

Caprice Gold Devremülk projesinde 1+1 günlük devremülkün fiyatı 23 bin lira. Proje yorum İstanbul Evleri'nin karşısında konumlandırılıyor...

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Devremülk alırken nelere dikkat edilmeli?

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Devremülk sözleşmeleri dikkatle incelenmeli, özellikle sözleşmede yer alan yıllık bakım masrafları, dönem süresi ve devir teslim kurallarının detayları açık olmalı" diyor...

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold mağdurlarından Akgündüz’e suç duyurusu!

Caprice Gold’dan devremülk alanlar, projeyi 5 yıldır teslim etmeyen Fadıl Akgündüz’ü mahkemeye verdi. Doğan Bakırcı, “Biz Akgündüz’ün tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz.” dedi.

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice Gold mağdurları dernek kurdu!

Fadıl Akgündüz’ün son projesi Caprice Gold’da devremülklerin 6 aydır kirasını alamayan mağdurlar dernek kurdu. Caprice Gold Derneği üyesi 50 devremülk sahibi, Akgündüz’ün kendilerine hesap vermesini istiyor...

Caprice Gold mağdurları, haklarını aramak için dernek kurdu!

Fadıl Akgündüz’ün son projesi Caprice Gold’da devremülklerin 6 aydır kirasını alamayan mağdurlar dernek kurdu. Caprice Gold Derneği üyesi 50 devremülk sahibi, Akgündüz’ün kendilerine hesap vermesini istiyor...

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'dan geri ödeme isteyenlere mektup gönderdi!

Fadıl Akgündüz, İstanbul Bayrampaşa’daki devremülk projesi Caprice Gold’dan daire alanlara zamanında ödeme yapmadı. Ödemelerde yaşanan sıkıntılar üzerine Fadıl Akgündüz, 22 Nisan 2014’te yatırımcılara bir mektup gönderdi...

Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi!

Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi ile 444 44 25 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesinin 2014 yılının başında hizmete açılması hedefleniyor...

caprice gold devremülk fiyat Haberi

caprice gold devremülk fiyat

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Caprice Gold projesi Jetpa Holding imzası ile hayata geçiriliyor. 26 katlı olarak yükselen projede 14 adet kral dairesi yer alıyor.


Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nin yan tarafında hayata geçirilen Caprice Gold, Yorum İstanbul'un karşısında bulunuyor.


Caprice Gold projesinde 1+1 günlük devremülk fiyatı 23 bin TL'den, 7+7 günlü devremülk fiyatları ise 225 bin TL'den başlıyor.


Caprice Gold 20 bin metrekare arsa alanına sahip. Kira ödemelerinin 17 ya sonra gerçekleştiği Caprice Gold Bayrampaşa'da 1.1667 TL'lik kira garantisi bulunuyor. 


Caprice Gold'ta 1+1, 2+2, 3+3, 4+4, 5+5, 6+6 ve 7+7 günlük devremülk kiralaması yapılabiliyor. 1300 adet saray odasının yer aldığı projede 234 adet özel saray odası bulunuyor.


Carice Gold'ta 6. ve 10. katlar arasında bulunan odalar satılıyor.


444 44 25

www.caprice.com.tr

Esra Nur...