28 / 04 / 2024

carlo colombo istanbulda

carlo colombo istanbulda

Mimar Carlo Colombo Maslak Yapı'nın davetlisi olarak İstanbul'a geldi ve İstanbul'a simge olacak bir yapı inşa etmek istediğini belirtti

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! FABIA  Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG modellerini Şubat ayı fiyatları ve aracın özellikleri sizler için derledik…

İstanbulda barınabilmek artık hayal değil kabus! Konutta metrekare fiyatı 27 bin TL’ye fırladı!

Yüksek enflasyonun en çok hissedildiği illerin başında gelen kentte karın doyurmak zorlaşırken, 1 yılda 3-4 kat artan kiralardan kurtulmak isteyen İstanbullu artık ev almayı hayal bile edemiyor.  Metropol kentte konutta metrekare başına fiyat 27 bin TL’ye çıktı. İstanbul’un hemen ardından konutta za

Dem Estate Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dem Estate Danışmanlık Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Alfio Carlo Medina tarafından kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Monte Carlo Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Monte Carlo Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şen tarafından kuruldu.

Florida'da AVM suyun üzerinde yüzecek!

İtalya merkezli ünlü mimarlık firması Carlo Ratti Associati, ABD'nin Florida eyaletinde suyun üzerinde yüzen bir alışveriş merkezi (AVM) inşa edeceğini duyurdu.

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Jimmy'z Monte-Carlo Türkiye'deki ilk şubesini 42 Shops Art'ta açacak!

TÜRKİYE, hazır giyimin yanı sıra, yeme içme alamnda da yabancı devlerin radarında. Özellikle iş merkezlerinin yoğun olduğu Levent-Maslak bölgesine gelen yabancı gastronomi markalarının sayısı artıyor.

Cristiano Ronaldo 23 milyon dolarlık yeni bir daire aldı!

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 140 milyon sterlinlik (590 milyon lira) bir yatırımla Monte Carlo’da otel satın alan Ronaldo, ağustos ayında da New York'taki Trump Tower'dan bir daire almıştı.

Cristiano Ronaldo, Monte Carlo'dan 140 milyon Euro'ya otel aldı!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemdeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Monte Carlo'da, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) değerinde bir otel satın aldı.

carlo colombo istanbulda Haberi

carlo colombo istanbulda




Maslak Yapı'nın davetlisi olacak İstanbul'a gelen dünyaca ünlü mimar Carlo Colombo, İstanbulu çok sevdiğini, hayranı olduğunu ve İstanbul'un simgesi olabilecek bir yapı inşa etmek istediğini söylerken sözlerine şöyle devam etti:


Avrupa’da insanlar artık Türkiye’den ve İstanbul’dan çokça bahseder oldu. Son 15 yılda ülkenizin oldukça değiştiğini duyuyordum. Daveti geri çeviremedim.


Colombo, tasarımlarının yanı sıra klasik ve modern sanatı bir araya getiren iç mimarlığı ile de tanınıyor. Colombo’nun Pekin, Lugano, Sao Paulo, Roma ve Milano’da ofisleri bulunuyor. “Mesleğime aşığım. İşimi tutkuyla yapıyorum. Gece telefonumu kapatır, deyim yerindeyse ‘huzur’ moduna geçerim. Sabah 4’e kadar çalışırım. Bir kalem bir kağıt yeterli” diyen ünlü mimar şu şekilde konuştu:


İstanbul’a simge olacak bir yapı inşa etmek hayalim. Büyük şehirlerde simge haline gelmiş yapıları çok seviyorum. Ancak önce her...