05 / 05 / 2024

Carrefour Haramidere yeni proje

Carrefour Haramidere yeni proje

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatlar 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Carrefour’dan müjde! Yudum ayçiçek yağı 129,90 TL’ye, domates salçası 36,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 50,85 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour, yeni aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Carrefour’da 27 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Yudum ayçiçek yağı 129,90 TL’ye, Tat domates salçası 36,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 50,85 TL’ye düştü. İşte detaylar...

Carrefour'dan Haziran bombardımanı başladı! Samsung Galaxy A03 telefonlarda yüzde 8 indirimi kaçırmayın

Samsung Galaxy A03  giriş seviyesi bir akıllı telefon modelidir ve daha temel özelliklere odaklanmıştır. Carrefour fiyat performans alanında yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. CarrefourSA kart'a özel yüzde 8 indirimin detayları haberimizde.

Carrefour indirimleri arka arkaya patlattı! Samsung A13'e büyük indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung hem amiral gemisi hem de fiyat performans ürünlerinde hatırı sayılır markalar arasında. Bu haberimizde fiyat performans ürünü olan Samsung A13 telefona Carrefour, Carrefoursa Kart'a Özel  Yüzde 17 indirim yaparak yeni telefon sahibi olmanıza olana tanıyor.

Carrefour'da Dana kıyma 217.90 TL, Tekirdağ köfte 225.90 TL! Bu devirde bu indirim kaçmaz!

Carrefour, yeni indirimli ürünler kataloğunun ilanını yaptı. Yine bir çok ürüne indirim yapan Carrefour, bu sefer protein ağırlıklı ürünler seçmiş. Carrefoursa karta özel yaptığı avantajlı alış verişin detayına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Carrefour'da Levrek 109.99 TL, ayçiçek yağı 99.90 TL! Bu indirimleri kaçıran çok üzülür!12 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefour hafta sonu için yeni indirimli ürünler listesini vatandaşla paylaştı. Hemen hemen her üründe indirim ve avantajlı fiyatlar sunan Cerrefour'un aktüel ürünlerini görmek için haberimizi okuyun.

Carrefour'da Mart ayına özel kampanya! Bu fiyatları kaçıranlar çok üzülecek!

Carrefour yeni indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. İnternetten fiyat araştırması yapan vatandaşlar, Yeni aktüel ürünleri merak ederken Carrefour vatandaşın bu merakını giderdi ve indirimli listesini duyurdu. işte o liste...

Carrefour'dan 2023 indirimi! Tecno Pova Neo 2'de 2023'ün ilk kampanyası... 3 Ocak fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 Carrefour farkıyla geliyor. Yeni yıla kampanyalarla giren Carrefor, Tecno Pova Neo 2'ye CarrefourSA Kart'a özel  yüzde 9 indirim hakkı sunuyor. Peki Tecno Pova Neo 2 fiyatı ne kadar?

Kampanyayı duyan koşuyor! Carrefour'dan Xiaomi Poco C40'a büyük indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Carrefour, yeni yıl için bir çok telefon modelinde fırsat oluşturan imkanlar sunuyor. Bunlardan bir tanesi de, Xiaomi'nin Poco C40 modeli. Yüzde 30'a varan imkanıyla trend aramalar arasına yükselmesi an meselesi. Peki Xiaomi Poco C40 ne kadar?

Bu fırsat kaçmaz! Carrefour'dan Tecno Camon 18P'ye dev indirim...İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıl öncesi kampanyalar ardı arkasına kesilmeden gelmeye devam ediyor. Carrefour Tecno Camon 18P 8/128Gb modelinde yüzde 29'a varan indirimiyle adeta göz boyuyor. Yeni bir yıl, yeni ümitler hayaliyle telefonlarını da yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Tecno Camon 18P 8/128Gb ne kadar?

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Esenyurt- Haramidere'de 14 yeni proje yükseliyor!

Gayrimenkuldeki gelişimin merkezi İstanbul'da şirketlerin gösterdiği performans yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Carrefour Haramidere yeni proje Haberi

Carrefour Haramidere yeni proje

Türkiye'deki alışveriş merkezi sayısı 393'e ulaşmış durumda. Kiralanabilir alan ise 12 milyon metrekare düzeyinde. Birçok yeni projenin inşaatı ise sürüyor. Duyduğumuza göre, önümüzdeki günlerde İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bu AVM'nin Haramidere'deki Carrefour'un yerine yapılması planlanıyor. Fransız Continent'in kapanmasından sonra onun yerine hizmete giren Cerrefour, Fransız firmanın Türkiye'deki ilk süpermarketlerinden biri olmasının yanı sıra içindeki mağazalarıyla da ilkAVM'lerden biri olma özelliği taşıyordu. Bir ara bölgenin çekim merkezi olan Carrefour, daha sonra bu cazibesini yitirdi. Hazır giyimden beyaz eşyaya birçok sektörden onlarca firma zaman içinde buradaki mağazasını kapattı.


Arkadaşımız Özbey Men'in duyumlarına göre Carrefour'un mülk sahibi olan Çebi Ailesi, burası ile ilgili kararını vermiş; Carrefour yılbaşından sonra yıkılıp yerine içinde AVM'nin de...