07 / 05 / 2024

Carrefour Paris Diderot Bulvarı

Carrefour Paris Diderot Bulvarı

Carrefour, ‘Carrefour Bio’ adı altında sadece organik gıdalar satan özel bir mağaza açtı. 170 metrekare büyüklüğünde olan mağaza, 20 Mart 2013 tarihinde Paris’te Diderot Bulvarı’nda açıldı...

Çin'de inşa edilen çakma Paris ilgi görmedi!

Çin'nin Tianducheng bölgesinde inşa edilen sahte Paris'e halk ilgi göstermiyor.Sahte Paris lüks bir site olarak inşa edildi ancak istediği talebi görmedi.

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Propa Vista'dan ev alanlara Paris seyahati!

Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahatini kazanma şansı yakalıyor. 

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

İşte Paris Hilton'un köpeğinin villası!

Paris Hilton, köpeğine özel yaptırdığı malikanenin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Hilton'un paylaşımı büyük beğeni topladı.

Paris'te konut kiralamaya kısıtlama!

Fransa'nın başkenti Paris'te internetten konut kiralamaya kısıtlandı. Evlerini kiralayanların öncelikle yerel yönetimlere kayıtlı olması gerekiyor.

Aeroports de Paris, TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devredecek!

Akfen'in yüzde 8.1 oranındaki payını 160 milyon dolara satın alan Aeroports de Paris, şimdilerde TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devretmeye hazırlanıyor.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

Paris'teki caminin yerine oyun merkezi yapılacak!

Fransa'nın başkenti Paris'in Clichy-la-Garenne banliyösündeki cami tahliye edilerek kapatıldı. Belediyenin de cami derneğine daha küçük bir ibadet yeri önerdiği ve burayı multimedya merkezi haline getirmeyi planladığı açıklandı.

Petrol zengini Bakü'de Paris inşa ediliyor!

Petrol zengini bugünkü Bakü kendisini yeniliyor. Geniş bulvarları ve muhteşem apartmanlarıyla burası Paris'e çok benziyor. Yeni inşa edilen Venedik tarzı bir kanalda gondollar yüzüyor.

Paris'teki Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar dikilecek!

Fransa'nın Paris ilindeki Eyfel Kulesi'nin etrafına terör saldırılarını önleme amacıyla kurşun geçirmeyen cam bir duvar dikilecek.

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Carrefour Bursa yılbaşında açık mı?

Carrefour Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bursa yılbaşında açık mı? Carrefour Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Carrefour Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Carrefour Paris Diderot Bulvarı Haberi

Carrefour Paris Diderot Bulvarı

2 bin çeşit organik meyve ve sebze, ekmek, et ve kendi market markasıyla çeşitli organik ürünler market raflarında yerini aldı.


‘Bio’ formatına uygun olarak da mağazada çevre dostu buzdolapları ve soğutma üniteleri kullanılmaktadır. Soğuk depolama ünitelerinde kapalı kapılar ve LED ışıklandırma gibi yenilikler enerji tüketimini azaltmaktadır. Aynı zamanda Carrefour Bio geri dönüşebilir plastik torbalar, tekrar kullanılabilen pamuk alışveriş torbaları, meyve ve sebzeler için de kâğıt torbalar...