19 / 05 / 2024

Carrefoursa 2014 karı

Carrefoursa 2014 karı

Sabancı Holding, 17 çeyrektir zarar eden CarrefourSA'yı bu yılın ilk yarısında 4.4 milyon lira kâra geçirdi. CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "CarrefourSA hasta bir şirketti. Biz onu iyileştirdik" dedi

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Torunlar GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Torunlar Gayrimenkul 2014 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Reysaş GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Reysaş GYO 2014 dönemine ait olan kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Yibitaş Yozgat İşçi Birliği 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Edip GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Edip GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu kapsamında kar dağıtım tablosunu yayınladı.

TSKB GYO 2014 yılı kar dağıtım teklif tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı tutanağını ve 2014 yılı kar dağıtım teklif tablosunu yayınladı.

Ata GYO 2014 kar dağıtımıyla ilgili yönetim kurulu önerisini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı faaliyetlerinden elde edilen karın dağıtımıyla ilgili yönetim kurul önerisini yayınladı.

Özderici GYO 2014 kar dağıtımı dökümanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul kar dağıtım dökümanını yayınladı. İşte yayınlanan kar dağıtım dökümanı detayları...

Vakıf GYO 2014 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu ' nda açıklama yaptı.Vakıf GYO 2014 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Carrefoursa 2014 karı Haberi

Carrefoursa 2014 karı

Fransız Carrefour'dan çoğunluk hisselerini aldıktan sonra direksiyonun başına geçen Sabancı Holding, CarrefourSA'yı 5 yıl sonra kâra geçirdi. 17 çeyrek üst üste zarar eden şirketin ilk 6 aylık kârı 4.4 milyon TL oldu. CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, "Hasta bir şirketti. Biz onu iyileştirdik" dedi. Nane ile şirketin tedavi sürecini ve perakende sektörünü konuştuk... 


 Bu yılki ilk yarı bilançonuza göre şirketinizin hem cirosu hem de kârı arttı. Bunu nasıl sağladınız? 

Tek kelime ile bunu glokalizasyon ile açıklıyorum. Yani yerel ile global know-how'ı birleştirdik. Carrefour Grubu dünyanın en büyük ikinci perakendecisi. Büyük bir know-how'ı var. Bizim de yerel bilgimiz kuvvetliydi. İkisini harmanladık. 


 Bu yönteme bir örnek verebilir misiniz? 

Örneğin beyaz üzümü ele alalım. Beyaz üzüm Ege'de kuş üzümü yani çekirdeksiz olarak tercih edilir. Oysa güneyde...