28 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...



Carrefoursa, akıllı telefon dünyasının popüler markalarından Xiaomi'nin Redmi Note 10 Pro modelini indirimli fiyatı ile müşterilerine sunuyor. Stoklarla sınırlı olan bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için Carrefoursa, akıllı cihazınızı satın alırken Carrefoursa Kart'ınızı kullanmanızı öneriyor.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, performansı ve fiyatı ile dikkat çeken bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Cihaz, 6.43 inçlik Full HD+ AMOLED ekranı ile gözleri kamaştırırken, güçlü Snapdragon 678 işlemci ve 4 GB RAM ile her türlü işlemi kolayca yapabilmenize olanak sağlıyor.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırmaAyrıca, Redmi Note 10 Pro'nun 48 MP ana kamera, ultra geniş açı kamera, makro kamera ve derinlik sensörü ile donatılmış dörtlü arka kamera sistemi, mükemmel fotoğraf ve video çekimleri yapmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca, 13 MP ön kamera ile de özçekimleriniz için ideal bir seçenek sunuyor.

Carrefoursa'nın bu indirimli fiyat fırsatını kaçırmak istemeyenler için, akıllı telefonlarını satın alırken Carrefoursa Kart'ını kullanmaları yeterli olacak. Bu fırsatı kaçırmayın ve güçlü performansı, geniş ekranı ve yüksek çözünürlüklü kamerasıyla öne çıkan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya uygun fiyatlarla sahip olun.

Xiaomi Redmi Note 10'a Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!..İşte  11 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön