14 / 05 / 2024

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Garanti BBVA Genel Müdürlük binasına LEED Platinum sertifikası!

Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı...

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası LEED platinum sertifikası aldı!

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası, LEED sertifikalardan en yüksek derece olan platinum sertifikası aldı.

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Avrasya Tüneli’nin binası LEED Altın Sertifikası'nı aldı!

Avrasya Tüneli’nin İşletme ve Bakım Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) verdiği LEED Altın Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Albaraka Leed Gold Sertifikası aldı!

Türkiye’de 30 yılı geride bırakan Albaraka, Genel Müdürlük binasıyla Türkiye’nin LEED Gold Sertifikası almaya hak kazanan ilk banka genel müdürlük binası oldu.

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Park Dedeman Levent Otel'e LEED GOLD sertifikası!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Dedeman Levent Otel binasına USGBC (Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ) tarafından LEED GOLD sertifikası verildi.

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'ya LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası aldı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı Haberi

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı

CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, sürdürülebilirlik odağı kapsamında marketlerinde ve genel merkezinde fotovoltaik pil uygulamasından atık yönetimi projelerine kadar çok sayıda doğa dostu çalışmaya imza atan CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. 


İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası alarak, yeşil bina unvanını elde etti. LEED Gold Sertifikası'nı alan şirket, sorumlu iş anlayışıyla bundan sonra geliştireceği projelerinde LEED Platinum sertifikasını alma hedefiyle yeşil çalışmalarına devam ediyor. 


LEED (Leadership in Energy and Environmental Design/ Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) olarak adlandırılan sertifika sistemi, binalarda tasarım, inşaat ve sonrasında operasyonel çözümler konusunda standartları bulunan uluslararası kabul görmüş, üçüncü taraf doğrulaması sağlayan bir sertifikasyon sistemi olarak tanımlanıyor. Sistem, USGBC US Green Building...