06 / 05 / 2024

Carrefoursa karşıyaka gayrimenkul

Carrefoursa karşıyaka gayrimenkul

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu 'nda İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yer alana gayrimenkulün üçüncü kişilere satılacağını açıkladı.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

İzmir Karşıyaka'da 7.8 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, ilçedeki 4 katlı binayı satışa çıkardı. Yüksek Öğrenim Tesis Alanı olarak ayrılmış gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif Alaettin Asan tarafından verildi.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka AVM Altunizade Gayrimenkul'e satıldı!

Carrefoursa, İzmir'deki Karşıyaka AVM'yi Rönesans'ın şirketlerinden Altunizade Gayrimenkul'e sattığını açıkladı. 87.8 dönümlük arsada 81 mağazayla hizmet veren AVM'nin satış bedelinin 223 milyon lira olduğu ifade edildi.

Sabancı, İzmir'deki CarrefourSa AVM'yi Altunizade Gayrimenkul'e sattı!

Sabancı Grubu, İzmir 'de dev bir gayrimenkul satışı yaptı. Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı.

Carrefoursa karşıyaka gayrimenkul Haberi

Carrefoursa karşıyaka gayrimenkul

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na gayrimenkul satım işlemleri hakkında açıklama yaptı.


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10 Şubat 2015 tarihli toplantısında; 


1. Şirketimiz mülkiyetinde olan ve ilgili Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde İzmir ili, Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi, 26K.3C pafta, 26024 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan taşınmazın üçüncü kişilere satılmasına,


2. Yukarıda belirtilen gayrimenkulün ("Gayrimenkul") satım işlemlerini gerçekleştirmeye, söz konusu satım işlemlerine dair müzakereler ile Gayrimenkuller'in satım işlemleri ve devri için gerekli tüm işlem ve süreci Şirketimiz adına yürütmeye, dilediği bedelle ve hükümlerle gayrimenkul satım vaadi sözleşmesi, satım sözleşmesi akdetmeye, ilgili tüm işlemleri resmi ve özel kuruluşlar nezdinde dilediği kişi ve kurumlarla ve dilediği bedel ve koşullarda yapmaya Şirketimiz Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane ve Şirketimiz Finans Direktörü Kutay Kartallıoğlu'nun müştereken...