28 / 07 / 2024

CarrefourSA kumluca

CarrefourSA kumluca

Reysaş GYO'nun müşterisi CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan kiralama sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7 bin 865 metrekare oldu. 

CarrefourSA'nın Kumluca'daki depo alanı 7 bin metrekare!

Reysaş GYO'nun müşterisi CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan kiralama sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7 bin 865 metrekare oldu. 

Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyarete ederek bir süre görüştü. Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi.

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Kumluca'da 2 mahallede trafik için imar çalışmaları başladı!

Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini birbirlerine bağlayacak ve şehir için trafiğini rahatlatacak bir imar çalışmasına başlanıldı.

Kumluca Adrasan imar planı askıda!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planının 1/5000'lik olanının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, 1/1000'lik olanının ise Kumluca Belediyesi'nde askıya çıkartıldığını söyledi.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

Kumluca Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Kumluca Belediyesi 2016 yılı ilk olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı. Toplantının üçüncü gündem maddesinde Cumhuriyet Mahallesindeki imar planı değişikliği görüşüldü.

CarrefourSA ile Kiler birleşti!

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz 2015'de devralınan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin şirketle birleşmesi tamamlandı.

Carrefoursa 1 yılda 456 yeni mağaza açtı!

2015’te toplam 250 mağazası bulunan 3 ayrı zinciri bünyesine katan Carrefoursa, 1 yılda 456 yeni açılış yaptı. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, 333 mağazayla başladıkları yılı, toplam 792 mağazayla sonlandıracaklarını açıkladı.

Hazine'den Kumluca Belediyesi'ne arsa bağışı!

Antalya Kumluca’ya bağlı Altınyaka Mahallesi’nde daha önce jandarma karakolu olarak kullanılan alan, Maliye Bakanlığı tarafından Kumluca Belediyesi’ne tahsis edildi. Arsada sosyal donatı alanı yapılması planlanıyor.

Adana CarrefourSA arazisi imar değişikliğine tepki geldi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun ‘hayır’ oyuna rağmen geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliği kararına tepki gösterdi.

Adana Carrefoursa ve Forum AVM arsalarına imar değişikliği!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ bugün kamuoyunda tartışmalara neden olan Carrefoursa ve Forum AVM ile ilgili imar değişiklikleri oylandı. Kararın CHP'lilerin olmadığı günde alınması tartışma yarattı

Antalya Kumluca Camii'nin temeli atıldı!

Kumluca'da belediye ve hayırseverler tarafından yaptırılacak ilçenin en büyük camisinin temeli atıldı.Narenciye Mahallesi'nde, Yeni cami için düzenlenen törende Kumluca Mehter Takımı gösteri sundu.

CarrefourSA kumluca Haberi

CarrefourSA kumluca

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yayınladı. 

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Mahallesi 294 Ada 24 Parsel üzerinde 10 bin 132,45 metrekare arsa üzerine bulunan 8 bin 45 metrekarelik deponun, 31/08/2015 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile duyurduğu, müşterisi CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan Kiralama Sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7 bin 865 metrekare oldu. 

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Mahallesi 294 Ada 24 Parsel üzerinde 10.132,45 m2 arsa üzerine bulunan 8.045 m2'lik deponun, 31/08/2015 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile duyurduğumuz, müşterimiz CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan Kiralama Sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7.865 m2 olmuştur. 

Kamuoyunun...