29 / 04 / 2024

çarşamba beton yol

çarşamba beton yol

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un her noktasında yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Çarşamba’nın en yüksek noktası olan Konukluk’ta 2 buçuk kilometrelik beton yol çalışması tamamlanmak üzere.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

30 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 30 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzinde indirim yolda! İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı yapıldı? İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

23 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 23 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzine indirim şoku! İşte 16 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine indirim yapılacak mı? İşte 16 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 16 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

16 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 16 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, LPG kaç TL oldu, motorine zam geldi mi? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

9 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorine fiyatları şok edecek! İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, Motorine zam mı geldi? akaryakıt fiyatlarına zam mı geldi? İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

26 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

19 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

çarşamba beton yol Haberi

çarşamba beton yol


Çarşamba’nın en uzak mahallesi olan Konukluk’ta yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım sağlanması için çalıştıklarını hatırlatarak, “Konukluk Çarşamba’mızın en uzak mahallesi. Hatta nüfusu da çok değil. Ama bu bizim buraya hizmet yapmamamızı gerektirmiyor. Uzak, yakın demiyoruz her yere hizmet götürüyoruz. Mahallelerimiz konforlu ve güvenli yollara birer birer kavuşuyor. Konukluk mahallesinden yola çıkan vatandaşımızın Çarşamba merkezine kadar yol sorunu olmadan ulaşmasını en kısa sürede sağlayacağız. Aşağımusalla ve Ağcagüney arasında çok büyük bir beton yol çalışmamız var. Burada ekiplerimizi çoğaltarak işin daha erken bitmesini hedefliyoruz. Aşağı yukarı 25 kilometrelik bir yol yapımı söz konusu. Şehrimizin her ilçesinde bunun gibi büyük yol çalışmalarının yapımı devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi...