07 / 05 / 2024

çarşamba devlet hastanesi yeni üniteleri açıldı mı

çarşamba devlet hastanesi yeni üniteleri açıldı mı

Samsun'un Çarşamba İlçesi Devlet Hastanesi'nde yeni Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi.

EYT ilk maaş ödeme takvimi belli oldu! EYT'liler paralarına kavuşuyor! Çarşamba günü son maaşlar yatacak! 

SGK ve e-Devlet üzerinden emeklilik başvurularını tamamlayan milyonlarca EYT'lilerin ilk maaşları öndenmeye başlandı. 14 Nisan tarihinde başlayan ödemeler çarşamba günü sona erecek. İşte EYT ilk maaş ödeme takvimi...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor!

Yaklaşık olarak 47 bin metrekare alana kurulan 250 yatak kapasiteli Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor.

Çarşamba Devlet Hastanesi'nin yüzde 96'sı tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Samsun'un Çarşamba ilçesinde inşa edilen Samsun Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. 56 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen yeni hastanenin yüzde 96'sı tamamlandı.

Torbalı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez in "hayallerimden biri " dediği devlet hastanesinde çevre düzenlenmesi ve sel baskınlarına karşı altyapı çalışmaları bitmek üzere. Başkan Görmez" Torbalı Devlet Hastanesi bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek"

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Kavakdibi mevkiinde yapımı devam eden yeni Çarşamba Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'nin inşaatında göçük meydana geldi!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatının drenaj çukurunda meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Göçükte Soner Arslan ve Yaşar Sarıkaya da toprak altında kaldı.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

Bilecik Devlet Hastanesi meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, yıllardır yer tespiti bile yapılamayan Bilecik Devlet Hastanesi inşaatını Meclis gündemine taşıdı. Tüzün, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na, "Ekim, Kasım gibi projeler biter. İhale sürecini başlatırız" açıklamasını hatırlattı.

Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde temeli 2011 yılında atılan ancak ihaleyi alan yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılar sonrası uzun bir süre kaderine terk edilen 250 yataklı yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar yeniden başladı.

çarşamba devlet hastanesi yeni üniteleri açıldı mı Haberi

çarşamba devlet hastanesi yeni üniteleri açıldı mı

Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yeni hizmete giren Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Toplum Rıılı Sağlığı Merkezlerinin açılış töreninde konuşan Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Diyaliz Merkezimiz 11 diyaliz makinesiyle, yaklaşık 40 hastaya hizmet vermekte. Çarşamba Devlet Hastanesi bölge hastanesi konumundadır. 


Çarşamba, İlkadım ve Bafra bölgesi olmak üzere 3 sağlık bölgesi bulunmaktadır. Çarşamba Devlet Hastanesi TÜİK verilerine göre 258 bin vatandaşımıza hizmet verir konumdadır. Salıpazarı, Ayvacık. Terme ilçelerini de kapsamaktadır. Ayıca hastaların psikolojik ve en önemlisi de ağrıları çok şiddetli olmakta ve bundan ızdırap duymaktadu'lar. Bu sıkıntıları azaltmak, sosyal, psikolojik ve dini yönden yardımcı olabilmek amacıyla Aile Tıp Balam Merkezleri açtık. İlk Aile Bakım Merkezini Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 26 yataklı olarak...