13 / 05 / 2024

çarşamba gıda osb nereye kurulacak

çarşamba gıda osb nereye kurulacak

Samsun Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba' ya gıda organize sanayi bölgesi kurulması için görüşmelerini yaptıklarını ve konu ile ilgili olarak ilk başvurularını yaptıklarını ifade etti...

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

İBB'den 100 bin öğrenciye 7 bin 500 TL'lik burs: İlk taksit çarşamba yatıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 100 bin üniversite öğrencisine sağlayacakları 7 bin 500 liralık bursun ilk taksitinin çarşamba günü hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

13 Eylül 2023 Çarşamba güncel dolar TL kuru ne kadar oldu? 13 Eylül 2023 Çarşamba 1 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar? soruları araştırılıyor. İşte güncel dolar/TL kuru.

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

çarşamba gıda osb nereye kurulacak Haberi

çarşamba gıda osb nereye kurulacak


Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, ilçede önceliklerinin gıda organize sanayi bölgesi ile turizm olduğunu söyledi. Yıldız, “Bu çalışmalarla Çarşamba’da istihdam alanında atılım yapmış olacağız. Amacımız dışarıya giden Çarşambalıların ters göçle dönmesidir. Çarşamba’yı hem nüfus olarak hem de kalite olarak 2’ye hatta 3’e katlayacağız. Çarşamba sınıf atlayacak.” dedi.


Samsun'un Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ile bir araya gelerek ilçenin önceliklerini konuştuklarını söyledi. Kaymakam Yıldız, ekonominin ağırlıkta olduğu bir Çarşamba’nın mutlaka önümüzdeki günlerde gündemin baş maddesini oluşturacağının kanaatinde olduklarını vurgulayarak, “Arkadaşlarla aynı düşüncedeyiz. Buna ilişkin olarak özellikle işsiz kesimin istihdam edildiği bir ekonomi ile Çarşamba Karadeniz Bölgesi'nde ve Türkiye’de örnek bir şehir durumuna gelecektir.” ifadesini kullandı. 


Bu...