15 / 05 / 2024

çarşamba kent müzesi

çarşamba kent müzesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba'nın kurulacak kent müzesi Türkiye'ye, hayata geçecek golf sahası ve Yeşilırmak nehir gezinti tekneleri projeleri ise dünyaya tanıtılacağını söyledi.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri aman dikkat! Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki son durum ne? Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

14 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 7 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

7 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 7 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 30 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam yoksa indirim mi geldi? İşte 30 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

30 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 30 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzinde indirim yolda! İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı yapıldı? İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

çarşamba kent müzesi Haberi

çarşamba kent müzesi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise ilçesinin turizm potansiyeli ile kültür ve tabiat varlıkları hakkında bilgi verdi. 


Başkan Dündar, "Çarşamba ilçemiz Yeşilırmak'ın iki yakasında, Çarşamba ovası diye adlandırılan verimli topraklarda kurulmuş 4000 yıllık tarihi olan bir ilçemizdir. Göğceli Cami, Yeşilırmak nehir gezi tekne projesi ve diğer tarihi değerlerimizi de bir araya getirerek ilçemizin turizm kapısını açmak istiyoruz. Ordu Köyü'ne kadar 5 kilometre uzunluğunda düzenlenecek güzergahı tarih, doğa ve yürüyüş yoluna dönüştürebiliriz."...