29 / 04 / 2024

Çarşamba okul yatırımları

Çarşamba okul yatırımları

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti. Başkan Dündar, “Çarşambamız Milli Eğitim yatırımları alanında altın çağını yaşıyor.” dedi.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başarır tarafından kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Amaia Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amaia Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Berna Afşar tarafından kuruldu.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Çarşamba okul yatırımları Haberi

Çarşamba okul yatırımları


Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti. Başkan Dündar, “Çarşambamız Milli Eğitim yatırımları alanında altın çağını yaşıyor.” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,  İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret ettiler. İnşaatları gezen Başkan Dündar, inşaatların yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  


“ÇARŞAMBA’YA YENİ OKULLAR GELİYOR”

Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi ile İmam hatip Lisesi ve Spor Salonu inşaatlarını gezen Başkan Dündar, Çarşamba’mıza yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi. Dündar, “ İlçemizde 32 derslikli Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi, 24 derslikli İmam hatip Lisesi ve Spor Salonu, İmam-hatip Kız Lisesi yanında 200 yataklı kız öğrenci yurdu ile 12 derslikli Ağcagüney İlk Okulu inşaatları devam...