05 / 05 / 2024

Çarşamba Şeker Fabrikası alanı imar planı itirazları

Çarşamba Şeker Fabrikası alanı imar planı itirazları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun Çarşamba Şeker Fabrikası alanı imar planında değişiklik yapılması hakkında karar verdi. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çarşamba Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 10 arsa ve 2 tarlasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Çarşamba'da dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Bafracalı Mahallesi’nde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1. etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Avrasya GYO, Çarşamba Otobüs Terminali'ni kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Aybir Gıda ile olan kira sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle, Çetinler Otogar İşletmeciliği ile anlaştı...

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Kurtpınar Mahallesi'ndeki şeker fabrikası özelleştiriliyor. 

Elbistan ve Alpullu Şeker Fabrikası 447 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışını onayladı. Şeker fabrikaları toplam 447 milyon TL'ye satıldı..

Afyon Şeker Fabrikası'nın satışına onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Afyon Şeker Fabrikası'nın satışına onay verildi.

Ilgın Şeker Fabrikası'nın satışı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Ilgın Şeker Fabrikası, 637 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Alteks'e satıldı..

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

ÖİB 5 şeker fabrikasını 2 milyar TL'ye sattı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye 5 şeker fabrikası özelleştirildi. Fabrikalar toplam 2 milyar 38 milyon TL'ye satıldı..

Muş Şeker Fabrikası, MBD İnşaat'ın oldu!

Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ-Öz Er-Ka İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu verdi.

Alpullu Şeker Fabrikası, Binbir Gıda'nın oldu!

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci sürüyor. Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi.

Elbistan Şeker Fabrikası, Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat'ın oldu!

Elbistan Şeker Fabrikası 297 milyon lirayla Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret AŞ'nin oldu...

Burdur Şeker Fabrikası'nı Erser Grup-Sterk Plast aldı!

Burdur Şeker Fabrikası'nı 487 milyon lirayla Erser Grup Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ-Sterk Plast Ltd. Ortak Girişim Grubu aldı...

Çarşamba Şeker Fabrikası alanı imar planı itirazları Haberi

Çarşamba Şeker Fabrikası alanı imar planı itirazları



TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih         : 08/08/2016

Karar No  : 2016/48

Konu         : Çarşamba Şeker Fabrikası Alanı İmar Planı Değişikliği

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 04/08/2016 tarihli ve 5510 sayılı yazısına istinaden;

1- Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Üçköprü Mahallesi, Beyyenice Köyü ve Sefalı Köyü sınırları içinde yer alan, Çarşamba Şeker Fabrikası Alanına yönelik Kurulumuzun 29/05/2015 tarihli ve 2015/44 sayılı Kararı ile onaylanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazların değerlendirilmesi sonucunda; Sanayi alanındaki yol genişlikleri, Teknik altyapı Alanlarındaki yol bağlantıları, “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı” tanımının yönetmelikle farklı olması ve bu alanlarda yapı yüksekliklerinin serbest bırakılması, “Sağlık Tesisi ve...