05 / 05 / 2024

Çarşı merkezi

Çarşı merkezi

Büyükçekmece'de yer alan arsa icradan satışa çıktı. Toplam değeri 1 milyon 184 bin 624 lira olarak belirlenen arsanın ihalesi 17 Temmuz Salı günü yapılacak

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Ar-Ge merkezi sayısı üç yılda üç kat artış gösterdi!

Türkiye'nin ikinci ihracatçı kenti Bursa'da Ar-Ge ve tasarım merkezlerinin sayısı artmaya devam ediyor. Son üç yılda Ar-Ge ve tasarım merkezi sayısı üç kat artış gösterdi...

Siirt Üniversitesi çarşı merkezi yaptırıyor!

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, çarşı merkezi ve müştemilatı yaptırıyor. İhale 25 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleşecek..

Apple, Çin'de Ar-Ge merkezi inşa edecek!

Apple, Trump ile kızıştığı Çin tutumunda geri adım atmayacak gibi duruyor. Apple, Çin'de iki tane Ar-Ge merkezi açacağını duyurdu.

350. Ar-Ge merkezi belgesini Fibrobeton kazandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "350. Ar-Ge merkezi belgesini, Düzce'de faaliyet gösteren Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret AŞ firması almaya hak kazandı" dedi.

TOKİ Malatya Darende'de modern çarşı yapacak!

TOKİ tarafından ilk defa Darende'ye yapılacak olan modern çarşı merkezi için Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşlarla bir araya gelerek görüşlerini aldı.

Beko, Cambridge'de Ar-Ge Merkezi açtı!

Arçelik’nin İngiltere’de faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc., Cambridge’deki Ar-Ge Merkezi’nin resmi açılışını yaptı.

Çarşı merkezi Haberi

Çarşı merkezi



BÜYÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ AÇIK ARTTIRMA İLANI


DOSYA NO: 2011/6387 Tal.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri;

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: İstanbul İli, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Köyü, 670 Ada, 1 Parselde kayıtlı, 1.480,78 m2 miktarlı ARSA vasıflı taşınmazın tamamı.


TAŞINMAZIN İMAR DURUMU: Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 31.10.2011 ta¬rih, M.34.3.BÜY.0.013/310.05.02-399537 cevabi yazısı ile İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, 670 Ada, 1 nolu parsel 05.10.2000 onay tarihli, 1/1000 ölçekli Mimarsinan Revizyon Uygulama imar Planında, Blok Nizam, 4 kat, Emsal: 1.20, konut alanı olarak ayrıldığı bildirilmiştir.


TAŞINMAZIN EVSAFI: Satışa konu taşınmaz İstanbul İli, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi, Hazar Sokakta kâin, 670 ada, 1 no ile kayıtlı parselin tamamıdır. Satışa konu taşınmaz 1.480,78 m2 alanlı...