29 / 04 / 2024

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.



Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından her ay gerçekleştirilen “Girişimci Buluşmaları” 11 Ekim 2022 Salı günü Bahariye Mevlevihanesi’nde yapıldı. 75. kez düzenlenen “Girişimci Buluşmaları”nın bu ayki konuğu dünya çapında pek çok proje hayata geçiren Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu oldu.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Girişimci İşadamları Vakfı tarafından girişimcilerin bilgilendirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımı için gerçekleştirilen “Girişimci Buluşmaları” Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç, yönetim kurulu üyeleri, girişimci iş adamları, yatırımcı, akademisyen ve gençlerin de katılımıyla Bahariye Mevlevihanesi’nde yapıldı.

Türkiye’nin ve stratejik öneme sahip bölgelerin ekonomik kalkınmasında anahtar faktörler arasında yer alan girişimciliğin desteklenmesi, özendirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan Girişimci Buluşmaları’na bu ay Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu konuşmacı olarak katılım sağladı.


Geri Dön