15 / 05 / 2024

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.



Merakla beklenen etkinlik açılış konuşmasını gerçekleştiren GİV Başkanı Mehmet Koç; insana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunmak ve ülkesinde öncü bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi. Mehmet Koç, GİV Girişimci Buluşmaları etkinliklerinde sektör profesyonelleri ve yatırımcılarla girişimci gençleri bir araya getirerek girişimciliği desteklemek, yaymak ve sürdürülebilir kılmak için çalıştıklarını kendi sektöründe büyük başarılara imza atmış değerli iş insanlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, bu etkinlikler ile girişimcilere ilham olmaya devam edeceklerini söyledi.


“Girişimcilik; daha önce ortaya konulmamış fikirleri, projeye dönüştürmektir.” 


 
Söz konusu etkinlikte girişimcilere seslenen Başar Arıoğlu, “Girişimciliğin daha önce ortaya konulmamış fikirleri ortaya çıkarmak, sıfırdan bir şeyler inşa ederek bir yerlere gelmek olduğunu dile getirerek, Yapı Merkezi Grubu olarak bizim uzun senelere dayanan bir sistemleri olduğunu söyledi.

Başar Arıoğlu, devam eden sistemleri içinde bazı girişimler yaptıklarını dile getirerek, özellikle kendi sektörlerinde farklılaşabilmek adına teknolojiyi işlerine adapte ettiklerini, sosyal etki yaratacak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Yaptığı açıklamada girişimin aslında tek bir andan ibaret olmadığını kaydeden Başar Arıoğlu, sürekliliği sağlanması gereken bir olay olduğunu dile getirerek, "Özellikle yeni teknolojileri kullanmak, topluma devamlı bir şeyler katmak hem sosyal hem ekonomik hem de teknolojik açıdan arkamızda bir şeyler bırakıyor olmak gayreti içindeyiz. Artık yeni nesil girişimlerde teknolojiden bağımsız ilerlemek söz konusu değil” dedi.
 

Altın 3 hafta sonra bu kadar olacak! Altının efendisi İslam Memiş açıkladı, 1 gram altını olanlar bile şok oldu!

1 dolar bu hafta bu rakamı görecek! Dolar için sarsıcı tahmin! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

En düşük emekli maaşında son dakika depremi! En düşük maaş 4 bin 500 TL mi oluyor? Hesaplanan rakamları duyan inanamadı!


Geri Dön