15 / 05 / 2024

Girişimci Buluşmaları Başar Arıoğlu

Girişimci Buluşmaları Başar Arıoğlu

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daha 12 yaşında video oyunları geliştirmeye başladı. Erken yaşta bilgisayar ve girişimcilik dünyasına adım atan Elon Musk, başarılı olmanın 6 gizli anahtarını verdi. İşte ayrıntılar...

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Girişimci Buluşmaları Başar Arıoğlu Haberi

Girişimci Buluşmaları Başar Arıoğlu

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından her ay gerçekleştirilen “Girişimci Buluşmaları” 11 Ekim 2022 Salı günü Bahariye Mevlevihanesi’nde yapıldı. 75. kez düzenlenen “Girişimci Buluşmaları”nın bu ayki konuğu dünya çapında pek çok proje hayata geçiren Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu oldu.

Girişimci İşadamları Vakfı tarafından girişimcilerin bilgilendirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımı için gerçekleştirilen “Girişimci Buluşmaları” Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç, yönetim kurulu üyeleri, girişimci iş adamları, yatırımcı, akademisyen ve gençlerin de katılımıyla Bahariye Mevlevihanesi’nde yapıldı.

Türkiye’nin ve stratejik öneme sahip bölgelerin ekonomik kalkınmasında anahtar faktörler arasında yer alan girişimciliğin desteklenmesi, özendirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan Girişimci Buluşmaları’na bu ay Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu konuşmacı olarak katılım sağladı.

Merakla beklenen...