17 / 05 / 2024

carting Kerem Zengin

carting Kerem Zengin

33 yıllık deneyim güvencesiyle inşaat projeleri üretimine hizmet veren Evko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, son yıllarda üst üste Türkiye Carting Şampiyonluğunu kazanarak zirvede kalmayı başarmıştı...

Beşir Zengin Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşir Zengin Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Azhar Fadıl Ghanım ve Mehmet Beşer Zengin ortaklığında kuruldu. 

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

En Zengin 100 Türk 2018 listesi açıklandı!

Forbes Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. En Zengin 100 Türk'ün toplam serveti 121,4 milyar dolara yükseldi. Zirve yine 4,8 milyar dolarlık kişisel serveti ile Murat Ülker'in...

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Zorlu Center'dan ev bakıyor!

Bazı hayranlarının aşırı ilgisi yüzünden evlerinde dahi huzurları kaçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti güvenlikli bir siteye taşınacak. 

İşte Türkiye'nin en zengin 100 şirketi!

"Türkiye'nin en zengin 100 şirketi" araştırmasına iki yeni isim dahil oldu. Bunlar Tahincioğlu Ailesi ile Altınkılıç Ailesi. İşte tam liste...

Huaxi köyü: Çin'in en zengin köyü!

Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü Çin'in en zengin köyü olarak biliniyor. Huaxi köyünde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.

Trump "ABD'nin en zengin kişileri" listesinde 92 sıra geriledi!

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Neslihan Yazar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zengin ailelerinin yüzde 16.2'si gayrimenkule yöneldi!

MSCI endeksi verilerine göre, gelişen piyasalarda yükseliş destekleniyor. Dünyanın en zengin aileleri gelişmekte olan piyasalara yöneldi. Aile ofis portföyüne bakıldığında ise gayrimenkulün yüzde 16.2 puan aldığını görülüyor.

İşte Çin'in en zengin köyü!

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arıyor!

Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arayışına girdi. Çift, Yeniköy'deki evlerinden taşınma kararı aldı.

Kerem Gönlüm Londra'dan ev aldı!

Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyonu Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm Londra'daki Lombard Wharf projesinden ev satın aldı. Gönlüm yeni evi için 2 milyon 938 bin TL ödedi.

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

carting Kerem Zengin Haberi

carting Kerem Zengin

 Evko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, 26-27 Ekim tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde düzenlenecek final yarışına hazırlanıyor. Genel klasmanda değerlendirildiğinde 2013 yılının en başarılı yarışçılarından biri olarak birinciliğini sürdüren Zengin, finalde bu yılın son ayak yarışını da kazanırsa bir kez daha Türkiye Carting Şampiyonu olacak. Bu yılda adından sıkça söz ettiren Zengin’in inşaat projeleri de hızla ilerliyor. İngiliz yatırımcılardan oluşan Meot İnşaat ile markalı konut üretimini sürdürerek portföyüne yabancı yatırımcıları da kazanan Evko İnşaat, Maltepe’de gerçekleştirdiği Marmaroom projesiyle özellikle yatırımcıların ilgisini çekmeye devam...